Український Монреаль
-
🤔Є питання щодо банківської системи в Канаді? 🏦💵🏦 🤔Бажаєте дізнатись як побудувати кредитну лінію та взагалі чому потрібно користуватися кредитними картками? 💳💳 🤔Не знаєте у чому різниця між дебитовою / кредитною картками? 🤔Як взагалі користуватися банківським рахунком? ✅ На ці та інші питання вам надасть відповіді фахівчиня RBC банку Катерина Чаура Дата вебінару: 23.11.2022 о 18.00 Реєструйтеся за посиланням: www.eventbrite.ca/e/systeme-bancaire-au-canada-tickets-467534998767 Є питання? Залишайте коментарі, або пишіть [email protected]🍀
-
А фенхель бачили є там чи ні? Це магазин з великим асортиментом всілякої трави?
-
Дякую, буду знати щоб не тягнути з України. Бо вага і місце у валізах не безрозмірне😊
-
Екіпюр то магазин?
-
Так, трава дісно допомогає, я наприклад зубний біль прибираю евкаліптом. До речі роки два зубного болю не має може не в тому причина що травою прибрала,не важливо головне що трава допомагає. А фенхель для жкт допомога.
-
Якщо трава продається то шавлія допоможе, полоскати горло.
-
Нардеп забороненої в Україні партії "ОПЗЖ" Шуфрич став членом Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт став новим головою НОК, Суркіс та Шуфрич – членами комітету 🙄 замість того, щоб бути щодня пиз#еними - вони при посадах‼️ За його кандидатуру проголосували 123 виборці. Жана Беленюка підтримали 22 людини, за Ігоря Малинського віддали 2 голоси. 👉Біла Церква - БЕЗ ТАБУ 📩 Надіслати цікаве фото/відео
-
Забула, що то не вайбер😅
-
Перепрошую
-
Не туди
-
Таке мені тьотя у вайбер висилає