Український Монреаль
-
відкрив ретурн жінки - все йде якщо вказати 105 як в т4а
-
Ну хз у кого куди чого не додає. Юфайл додає як і має робитися
-
Я не бачу кейсу виключення тут Дайте лінк. Бо я там бачив тільки щодо парт тайм сколаршипів. Може я документи ревеню читати не вмію.
-
По закону не так. Є умови і зв'язки між рядками декларації і графами форм, є виключення, які Ви можете використовувати, а можете їх ігнорувати. Просто усім ліньки з цим розбиратися, а юфайл усе рівно зробить для AngryCat таку ж декларацію, яка у нього була, без цієї суми у 13010.
-
Бо я бачу: I have an amount in box 105 of my T4A slip from a university. I was not considered a qualifying student. Do I have to report this income on my return? Only the part of the total of all the amounts you received in 2024 (box 105 of your T4A slips) that is more than $500. У жінки так юфайл і репортнув в 13010 у неї сумма стипендії за рік мінус 500 екземпта.
-
Так
-
Доброго вечора!Порадьте будь ласка ресторан, де можна смачно поїсти і за розумну ціну. Дякую.
-
Всім привіт)в кого інтернет fizz , у вас сьогодні все працює? Бо в мене десь біля 11 вирубився інтернет і я нічого не можу зробити Саме до вайфая підключається, але з’єднання немає Я вже перезапускала роутер, перезавантажила його , але нічого не виходить 🥲 Може хтось вже стикався з таким ?
-
❤️ Я забула... Де купувати спеціїї: папріка, куркума? Бажано на Рів Сюд. Дякую!
-
Добрий вечір студія🤡👍
-
Нагадує москалів які їхали до нас на навчання тоже
-
нічого не нагадує?!))
-
Бляха (
-
там китайські кораблі, проводять навчання)))