Український Монреаль
-
Шукаю жінку побачившу життя , таку уже досвідчену і підгулявшу,років до 45. Бо були відносини із молодою жінкою (першої свіжості), то я не витягую стільки інтимної близькості. Молода мене просто виснажувала в нуль. Надіюсь із досвідченою жінкою такого не буде,Адже вибір неправильного партнера може виснажити вашу енергію, знизити вашу самооцінку і вкрасти ваш душевний спокій. Справжня любов ніколи не повинна залишати вас у постійних сумнівах, не повинна змушувати вас відчувати себе недооціненими чи зневаженими.
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 1200$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 18 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram:@Alexandr_Semirov
-
Ойойой… до 45? В пік розквіту жіночої сексуальності? Коли гормони на найвищому рівні? Коли хочеться частіше ніж не хочеться? Коли досвід і фантазія - ВЖЕ є, а сили і натхнення- ЩЕ є? … Хлопче, ти гарно подумав???😂 Став віковий ценз до 60, бо буде біда тобі..))
-
вітаю! така ситуація: я обдумую поїхати з канади надовго і можливо повернутися через певний час, тому питання виникло) підскажіть, що потрібно зробити, які документі закрити до від’їзду? податки, що ще? але також я чекаю на новий перміт.. якщо я когось повідомлю, що їду з країни, чи він автоматично анулюється? (ще до того як я його отримала)
-
😓 ⚡️ Що потрібно зробити, коли покидаєш Канаду🇨🇦 🏦 Банківські питання: ▪️Закрийте кредитні картки та розрахункові рахунки в банках, якщо вони вам більше не потрібні. ▪️Переконайтеся, що у вас немає заборгованостей. 📱 Контракти на послуги: ▪️Інтернет: Розірвіть контракт із провайдером або передайте його новому орендарю. ▪️Мобільний телефон: Скасуйте ваш телефонний номер або змініть тарифний план, якщо плануєте повернутися. ▪️Комунальні послуги: Закрийте рахунки на оплату газу, електрики, води (якщо вони не включені в оренду). 🚗 Автомобільні питання: ▪️Анулюйте страховку на автомобіль. ▪️Якщо у вас є автокредит, сплатіть залишок або переоформіть кредит на нового власника. 🏠 Оренда житла: ▪️Якщо ваш договір оренди ще діє, домовтеся з орендодавцем про передачу житла новому орендарю або ануляцію контракту. 💸 Фінансові зобов'язання: ▪️Подайте податкову декларацію до CRA (Canada Revenue Agency), щоб закрити свої податкові питання. ▪️Погасіть всі кредити (на товари, послуги тощо). 🏥 Медичне страхування: ▪️Повідомте вашу страхову компанію (наприклад, Provincial Health Insurance) про виїзд. Якщо плануєте повернення, запитайте про замороження страхування або статус під час вашої відсутності. ☝️ Ці дії допоможуть уникнути штрафів, фінансових проблем чи юридичних ускладнень, якщо ви вирішите повернутися до Канади в майбутньому. ⁉️ Можливо це неповний перелік дій, які потрібно зробити. #ПокидаємоКанаду #WorkPermit #ПодаткиВКанаді #ОрендаЖитла #БанківськіПослуги #МобільнийЗв’язок #АвтоСтрахування #КомунальніПослуги #МедичнеСтрахування #КанадськіЗакони #ImmigrationCanada #UACanada #UAConnect Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram