Український Монреаль
-
Всем здравствуйте!!! Осторожно, мошенник! Этот человек (имя:Вячеслав фамилию скрывал от всех) обманывает людей. Лично столкнулся с его нечестными действиями и хочу предупредить остальных. Не доверяйте ему и не имейте с ним никаких дел! Если у кого-то был похожий опыт – напишите в личные сообщения. Распространите информацию, чтобы никто больше не попался! Предлагает работу с хорошей прибыли и к оплате обманывает людей. Кроме того подозревается при перевозки наркоты !!! Я вас очень прошу будьте бдительны!!!
-
Так, найкоротший термін 58 днів
-
Авто немає, але є досвід прибирання. Працювала у фірмі в Польщі. Зараз в пошуку роботи.
-
Добрий вечір. А з України ліки (трошечки) Ваша дружина змогла б привезти ?
-
Дякую за відповідь.
-
Всем здравствуйте!!! Осторожно, мошенник! Этот человек (имя:Вячеслав фамилию скрывал от всех) обманывает людей. Лично столкнулся с его нечестными действиями и хочу предупредить остальных. Не доверяйте ему и не имейте с ним никаких дел! Если у кого-то был похожий опыт – напишите в личные сообщения. Распространите информацию, чтобы никто больше не попался! Предлагает работу с хорошей прибыли и к оплате обманывает людей. Кроме того подозревается при перевозки наркоты !!! Я вас очень прошу будьте бдительны!!!
-
Гороскоп циганки на 10.03: ♈ Овен - ви не прокрастинуєте, ви досліджуєте варіанти розвитку подій ♉ Телець - нерві міцні, але не хотілося би їх перевіряти ♊ Близнюки - найкращий спосіб уникнути проблем - це не знати про них ♋ Рак - доросле життя - це коли ви втомилися, а день тільки почався... ♌ Лев - фронтальна камера існує для того, щоб показати, що не все так ідеально ♍ Діва - спокій є, але він у дефіциті ♎ Терези - прийшла весна, а разом із нею - бажання змін, яке пройде за три дні ♏ Скорпіон - заробляти гроші легко, важко просто їх не витрачати ♐ Стрілець - ви любите понеділки, просто це невзаємно ♑ Козеріжка - вранці два варіанти: або прокинутися, або проспати (і обидва погані) ♒ Водолій - хотіли стати дорослим? отримали роботу, податки і вічну втому ♓ Риби - пташки співають, квіти цвітуть, а ви знову запізнюєтесь на роботу
-
🇨🇦 Отримайте державну фінансову підтримку для вашої родини! Чи знаєте ви, що в Канаді можна отримувати щомісячну допомогу на дітей? Канадська допомога на дітей (ACE) — це фінансова підтримка для родин, яка допомагає покращити умови життя для ваших дітей. 🔑 Що ви дізнаєтесь на вебінарі? • Хто має право на виплати? • Як правильно подати заявку, щоб не втратити гроші? • Як визначається розмір допомоги? Вебінар буде проводитись українською мовою! Не пропустіть можливість! Приєднуйтесь до нашого безкоштовного вебінару, де ми розкриємо всі деталі та відповімо на ваші запитання. 📅 Вівторок, 11 березня ⏰ 15:00 📍 Онлайн 🔗 Реєструйтесь зараз: www.eventbrite.ca/e/billets-allocation-canadienne-pour-enfants-1270729529229?aff=oddtdtcreator
-
А в Канаді не працює… З українского впну відкриває
-
І ще й активна іноді
-
Та хз. Людина в чаті давно
-
Та хай - робота може комусь реально допоможе.