Український Монреаль
-
Ось тут я залишив своє резюме і за 2 неділі мені дали відповідь. Уточніть скількома мовами ви володієте Френч не обовʼязковий але Інгліш треба знати хотя би на A2
-
🔥 Хотите авто в кредит с 100% одобрением независимо от кредитного рейтинга? Это возможно у нас! 🚗 У нас в наличии широкий выбор автомобилей по цене ниже рыночной для вас. Чтобы узнать точную сумму первоначального взноса и какие модели вам одобрят банки, просто позвоните в наш финансовый отдел по номеру 📞 347-838-6012 💡 Покупка машины в кредит — отличное решение перед получением ипотеки или крупного бизнес-кредита. Наш специалист поможет вам создать или улучшить ваш кредитный рейтинг, который, как известно, очень важен в США 🇺🇸 ✅ наличие машин и цены: www.legacystatenisland.com/cars-for-sale Подписывайтесь на наш канал в Telegram для новостей и обновлений: t.me/NewYorkAvto 📍Приезжайте к нам в автосалон 6833 Amboy rd Staten Island NY 10309 будем рады вам помочь
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація. Батьки поїхали з Канади, планували повернутися, не закрили рахунки, відповідно. Зараз ситуація така, що вони наврядчи приїдуть знову. Як закрити рахунок у банку BMO? Я ходила з документами своїми та батьків, з усіма договорами і тд, відмовили, сказали лише особисто. Може якись лист у нотаріуса потрібен чи щось таке? Дякую за підсказку
-
Доброго дня! Так, у Канаді банки, зокрема BMO, зазвичай вимагають особистої присутності власника рахунку для його закриття, щоб уникнути шахрайства. Але якщо батьки фізично не можуть приїхати, є декілька варіантів, які можуть допомогти вирішити це питання: 1. Нотаріальна довіреність (Power of Attorney — POA) Батьки можуть оформити довіреність на Ваше ім'я, яка дозволяє Вам керувати їхніми рахунками, включаючи право на закриття рахунку. Довіреність треба оформити правильно, з урахуванням канадських вимог (краще одразу звернутися до канадського або міжнародного нотаріуса, який знає канадське право). Довіреність має бути: Завірена нотаріусом. Перекладена на англійську або французьку (при потребі), із апостилем, якщо це з-за кордону. Надіслана оригіналом у Канаду (BMO може вимагати паперовий оригінал). 2. Лист від власників рахунку + нотаріальне підтвердження підписів Іноді банки приймають письмову заяву на закриття рахунку, підписану власниками та завірену нотаріусом. У листі вказати: Прохання закрити рахунок (з точними реквізитами). Куди переказати залишок коштів (інший рахунок, чек на адресу). Але варто перед тим уточнити у BMO, чи такий варіант приймається (бо не всі банки погоджуються).
-
У нас така сама ситуація. Мама чоловіка поїхала і не закрила рахунок. Ми питали в банку. Або особиста зустріч або зателефонувати за номером,який ззаду карти. (Міжнародний). А ще сказали, що якщо 2 роки немає ніякого руху коштів, то карту закриють автоматично. Банк сібс