Український Монреаль
-
А де ти був, мені ще за них постійно Фу прописували 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Ніколи не бачив👀👀👀
-
Шукаю кекси для Gender reveal вечiрки 🩷💙😉
-
Цікаво цікаво
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, може хтось пече торти на замовлення? Треба на день народження.
-
Привіт! А хто вже продовжував медичне страхування (RAMQ) після отримання нового продовженого work permit? Дайте лінк де це зробити, будь ласка 🙏 А то я знайшла одне, знайомі кажуть що то не для Українців, а для нас є якась інша сторінка. І скільки часу у вас зайняв процес отримання нової картки?
-
Якось читала що хтось отримав карту Рамк з фото. В когось є ще такий досвід? Я продовжувала але мене за фото ніхто не запитував. Водійського посвідчення ще немає, а хотілося б мати пластикове айді щоб якщо треба не тягнуть з собою паспорт книжку...
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/obtain-new-card
-
Не знала що вона дійсна як айді без фото. Я думала що треба обовʼязково документ з фото
-
Десь за місяць)
-
Не знаю навіщо Вам фото. У мене коли питають айді я їм даю RAMQ і вони щасливі
-
Дякую велике! Дійсно та сторінка яку я знайшла, виглядала трохи інакше. Ви робили це? За скільки часу вам надіслали нову картку? Не пам'ятаєте?
-
На ній же саме це написано, там де фото має бути. Я сумніваюся, що у банку її приймуть для кешу по чеку, але як id його дуже багато людей використовують.
-
Тим більше що вона взагалі на дівоче прізвище. Тобто там навіть не ви))
-
У вас рамкю з фото? Без фото вона не є підтвердженням особистості
-
Там не французькою, я не розумію))))
-
Так. Тут є. Але тільки з фото! Думаю в нас раніше також було, але після ковіду багато карток рамкю без фото то я думаю виключили тому взагалі із списку.
-
Дивно Мали б приймати
-
Навіть для банку валідно по правилах
-
educaloi.qc.ca/wp-content/uploads/guide_identity_documents_and_banking_ang.pdf
29 Jan 2023, 07:13
239678/239861
6 minutes ago