Український Монреаль
-
Вчора волмарт часа 2 лазив. Я знайшов все що не треба окрім сушарні. Переносний унітаз, холодильник у вигляді іксбокса, ковдру з підогрівом, стельки обігріваючі, але не сушарню
-
В інтернеті схоже)
-
Вірю в краще)
-
Ну він навіть дзвоніть і питає коли будеш, якщо пізно, то питає чи може він відкрити двері та покласти посилку біля двері на пол
-
Може хтось бачив де можна придбати сушилку для взуття, що у чоботи кладеш и воно сохне?)
-
То якщо лендлорду довіряєш)
-
Щастить Мій лендлор тут навіть не буває…
-
У нас лендлор збирає посилки та розносить по квартирам Шанс крадіжки нульовий
-
Не всі Але наче ви не знаєте які манери у багатьох людей з України Навіть ковпачки з колес знімають, значки марки автомобіля і тп
-
Так, наші ж вічно херові та тупі, не знають, що не можна брати чужі посилки.
-
Завжди раніше приходить
-
тому я бачив що камери стоять на поштових ящиках?)))
-
тут посилки пиздять) є навіть таке поняття як "порч пірат" в кондо чи апартах звісно шансів меньше, но всяке може бути. краще слідкувать за електронною поштою, тиди приходить повідомлення коли шось прийшло
-
Це поки що, скоро наших більше буде тоді побачимо як навіть листи зникати будуть
-
Доброго дня, підкажіть, де потрібно робити SIN? Можете скинути адресу державної установи? Буду вдячний за відповідь!
-
Красиве слово роземонт тут звучить як гузно Дизлайк
-
Прожив усе своє життя, не помітив! Але й ніколи не пробував, хоча бачив реакцію на російську, тому що я Вам можу сказати, тішусь що вивчили трохи!
-
Ото зуйня Мізкоклюйство
-
Шо? Тю? Ляяя, диви який сявка…
-
Та невже, я вісім місяців у Польші і представьте собі поляки розуміють більше російську а ніж українську, особливо покоління постарше, бо в школі вчили російську. Зараз вже трохи польською можу озвучити їм що хочу, а на початку рідною казала - не розуміли, російською то відразу розуміли що хочу від них.
29 Jan 2023, 07:13
23971/239815
about 6 hours ago