Український Монреаль
-
Усім дуже рекомендую. Поки не захворів декілько разів був на тренуванні - дуже драйвово. І Андрій дуже крутий тренер.
-
Зараз ми тренуємося в приміщенні, але вже з 5 травня, розпочнеться справжній драйв та пригоди! Бо перші, пробні, змагання ми вже собі плануємо на 31 травня, в парку Жана Драпо, то приходьте веслувати, змагатися, або просто нас підтримати 🤗
-
Може я щось не в курсі, але Андрій це робить фактично на волонтерських зусиллях. Ви вважаєте це комерційною рекламою? Інформацію про актівіті для громади?
-
Дуже рекомендую прийти особисто та подивитись
-
Витрачає свій час у сьомої ранку у неділю. І не тільки. Всі лише скидаються на оренду залу.
-
Помогу с работой
-
Добрий день. Хтось нещодавно подавав заявку на візу через портал? Не можу завантажити заповнену аплікацію на портал, видає помилку. Вже перевірила мільйон разів документ і все одно не приймає
-
Выиграл 10кк:
-
Зазвичай це за рівень
-
які перші симптоми? бо в мене сестра захворіла, і шось я переживаю
-
Тут немає. В Україні друг перехворів нещодавно.
-
Привіт! Немає тут людей випадково хто хворіє корю?
-
У нього температура одразу висока була - 40,5. І лімфовузли запалися. Він перелякалася, що СНІД підхопив)) В лікарні місяць пролежав. В дорослому віці кір дуже тяжко проходить. Тому поїдьте в уржанс. Не затягуйте.