Український Монреаль
-
Шановні друзі. Здається з 1 травня окрема кімната в квартирі 4 1/2 , 2 поверх з балконом ціна 600 ,всього проживає 2 людини . Поруч парк, спорткомплекс, басейн. Гарна транспортна розв'язка автобус 146, 56, 30 , метро Кремазі . Без тараканів, мишей, клопів !
-
Я чув історіі тільки
-
Я не знаю
-
Он вище шукають де
-
Кажуть там гарні зп. Але по пів року в лісі живеш…
-
Перероблена .
-
In Canada, aspirin, sold under names like Aspirin, Entrophen, and Novasen
-
Парацетамол тут заеться ацетомінофен і є в будь якій аптеці без рецепту Аспірін наче теж має бути
-
Доброго вечора . У кого можна купити українські ліки , Ацетилсаліцилова кислота та Парацетамол ?
-
Емм так вони однакові🤣ну тобто нема різниці ніякої. Просто подивитись дозування.
-
Наш аспірин погано очищений та викликає багато побічних реакцій Я працювала в відділі контролю якості лікарських препаратів в Україні
-
Дякую дуже за відповідь
-
Дуже дякую , хотіли українські ліки вони якось краще допомагають
-
Jean Couteau Acetaminophen Personelle AAS Personelle Якщо вибираєте якість
-
Доброго вечора! Задумуємось про переїзд. Чи може хтось підказати яка ситуація з дитячими садочками? Чи великі черги?
-
все залежить від всього: яке місто, вік дитини, як пощастить...
-
Завжди мала підозри що «скидають»
-
Не однакові. Мені і тут на виробництві казали, що як тести показували substandard, то пакували на Східну Європу
-
Дякую
-
Та ні Був випадок ампули з лідокаіном Знайшли продукти роспаду аспергіли Так ця Азія ледь з г»»ном не зʼїла Збитки були на мільйони А наші пропустили на прилавки
29 Jan 2023, 07:13
240351/240931
about an hour ago