Український Монреаль
-
Вітаю! Віддам безкоштовно
-
Ну я просто пересилав з каналу новинного канадського і все🤷🏻♂️
-
Пс думка правильна - дропали через ліві посилання
-
Бо питали люди про адрес і тд, тому скидаю просто все повідомлення може ще когось якісь деталі цікавлять
-
Так але сенсу це постити якщо запис 4 дні як закінчився?
-
Змінене і без посилань на канал
-
Ну якщо вже таке видалять то не знаю
-
🇨🇦Посольство України в Канаді. 🇺🇦Шановні українці, 🟢Наші консули продовжують свою роботу і намагаються бути ближчими до громадян України, де б вони не жили. Канада велика, але жодна відстань не повинна стати перешкодою для отримання необхідних документів. Саме тому ми розпочинаємо серію виїзних консульських обслуговувань у 2025 році з міста Монреаль. 📅Дата: 23 березня 2025 року ⏱️Час роботи: 9:00 – 18:00 (за місцевим часом) 📍Адреса: 3260 Rue Beaubien E, Montréal, QC H1X 3C9 (будівля СУМ) ℹ️Звернення щодо отримання запису на консульське обслуговування можна залишити заповнивши форму за наступним посиланням tinyurl.com/2pscmszf . ❌Прийом звернень буде завершено 17 березня о 13:00. ❗️Просимо звернути увагу, що кількість місць обмежена, тому запис буде здійснюватися за пріоритетністю. ❔Хто може отримати запис у пріоритетному порядку? ✅ Багатодітні родини ✅ Особи з інвалідністю (І і ІІ категорія) ✅ Літні особи ✅ Громадяни, які потребують невідкладної консульської допомоги (тяжкохворі, вагітні, ті, хто має інші важливі обставини). ✅Після розгляду заявок, громадяни, яким буде призначений прийом, отримають повідомлення на електронну адресу із зазначенням часу та переліку необхідних документів. 📌Будь ласка, вказуйте актуальні контактні дані (телефон, e-mail) для зворотного зв’язку. ℹ️Які консульські послуги можна отримати? 💠Оформлення закордонного паспорта (за записом) 💠Продовження строку дії закордонного паспорта (без запису, прийом з 17:00 до 18:00. Привертаємо увагу, що паспорт може бути продовжений не раніше, ніж за 2 місяці до дати закінчення його терміну дії) 💠Оформлення довідки про відсутність судимостей в Україні та отримання відомостей, що підтверджують видачу водійського посвідчення в Україні (без запису, прийом з 16:00 до 17:00) ВАЖЛИВО! Чоловіки віком 18-60 років, які перебувають/проживають за кордоном, відповідно до законодавства України мають також подати свій роздрукований військово-обліковий документ в електронному вигляді (е-ВОД).
-
Так. А щоб попасти у рай треба довідка про відсутність заборгованості від Приватбанку. Якщо до пекла, то не треба, там у них термінал, але мабуть вже й відділення відкрили.
-
добрий вечір я хотіла дізнатися може хтось знає про підробіток прибирати по дому або шоото ще будь ласка якщо знаєте напишити в особистому повідомленні
-
Всім привіт хто хотів би в клуб піти разом сьогодні?)
-
31.03 можу привезти якісь посилки в Монреаль із Торонто та навпаки
-
В мене як мінімум троє знайомих купили будинки, один українець без піару тільки ворк перміти, другі французи теж без піару купили. Зараз їм не подовжують документи і треба виїжджати і продавати нерухомість, бо тут ще такі закони що доки немає pr ти не маєш право здавати в оренду свій будинок 🥹трохи сумно, але на мою думку вперше ти маєш отримати документи а потім купляти, бо дім це не гарантія що ти тут залишишся
-
А чого українцю не продовжують?…
-
Довідку з Приватбанку не надав.
-
Всім привіт, я таролог Розбираю найважливіші теми: Кохання та стосунки, Майбутнє та доля, Зради, Прояснення ситуації БЕЗКОШТОВНИЙ перший розклад!
-
Всім гарного дня🫵
-
🔍 Знайти улюблену пісню!
-
🔍 Знайти улюблену пісню!
-
🔍 Знайти улюблену пісню!
29 Jan 2023, 07:13
240427/240931
a day ago