Український Монреаль
-
З приводу паспорту- знайдіть контакти прес центру мзс 2-3 e-mail+ вставте ті едині 2 e-mail консульства чи посольства де подавали на паспорт і відправляйте їм один імейл з проханням передати ваш паспорт на доставку DHL (ні в якому разі укрпоштою, бо вона не відстежується в Канаді, і процес доставки може бути до 4-х тижнів самою канадою) , інакше вони можуть і пів року не передавати, морозити вас.
-
Якщо стандартною безоплатною дипломатичною поштою то до 4-х місяців
-
Сьогодні зірки тебе люблять 😁
-
Не тільки зірки і не тільки сьогодні 🤭🤗
-
😈 Выиграл 484к в Sweet Bonanza, крутил бонуски по 5000р 🎰 Играю тут 👉 xplinks.cc/zMtZ9
-
Хтось користується Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24FE? Які враження?
-
На роботі у одного
-
Не дуже задоволений камерою, вважає у айфона краще, він нічну зйомку порівнював
-
Я вже на S25+ дивлюсь))
-
Зовсім))
-
Айфони зовсім не цікаві
-
31.03 можу привезти якісь посилки в Монреаль із Торонто та навпаки
-
А коли буде випуск з Мойша компані?
-
Чудовий контент на вечір під чашку чаю або чогось трошки міцнішого 🤩
-
Хочу ще побачити випуск з крейзі мігрантом! Подумайте над цим. Як на мене, то дуже перспективний підприємець!
-
наступного тижня планую поїздку до українського консульства в Оттаві. можу взяти із собою 3 особи, поділимо вартість поїздки на всіх. Мені потрібно тільки забрати готовий паспорт, тому якого саме дня для мене не так важливо. Пишіть у личку.
-
Нескільки
-
Добрий день, скільки можна після покупки авто їздити без страховки? Та й наприклад на вихідних страхові закриті. Дякую
-
Тоді залишаєте машину там де купили та повертаєтесь за нею зі страховкою. Або на свій ризик їдете без страховки
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто проходив через це. Для police report той що вже на пр, то витягу з дії достатньо чи треба щось ще?
29 Jan 2023, 07:13
240495/240809
3 minutes ago