Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 411.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Я тут ні до чого. Телефон не виправив помилку і до мене були претензії про мову. Тепер вам тільки нагадую що ваші слова розпочали. Це все від доброї душі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665896346T Offline
    t665896346T Offline
    Krystian 🤯
    wrote on last edited by
    Люди, які змучились від русифікації! Які не хочуть тут «руського міра» і все!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vakhtanh
    wrote on last edited by
    Волинська трагедія це «валинская рєзня»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t665896346T Offline
    t665896346T Offline
    Krystian 🤯
    wrote on last edited by
    Повноцінно погоджуюсь, в дома хоч на китайській говоріть, бо чого вухо не чує, то від того серце не болить! Але тут українська. Крапка і знак оклику!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5375922825T Offline
    t5375922825T Offline
    Мирослава
    wrote on last edited by
    Облиште ви вже мене, не думаю, що всі такі герої по прильоту як ви. Я лише цікавилася конкретними питаннями. Напали на мене, облаяли, що ви за люди?🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t485337008T Offline
    t485337008T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Кожний раз дивуюсь з чого починаються мовні срачі)) Мова в чаті - українська, нехай це буде популяризація мови серед Українців, в побуті і житті людина нехай сама вирішує на якій мові їй спілкуватись і ніхо не має права ображати через це інших. Зараз багато хто вчить польську мову і зараз ми дуже вдячні полякам і це чудово, що зараз вони на нашому боці, але хто знає історію знають які важкі польсько-українські стосунки були, скільки смертей принесли ці два народи один одному, згадати хоча б Волинську трагедію. Тому давайте спілкуватись тут українською і давайте без образ один одного за мову поза чатом. Крапка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665896346T Offline
    t665896346T Offline
    Krystian 🤯
    wrote on last edited by
    Я вас шановна виправив? Чи сказав що ви пишете з помилками? Пишіть як хочете, але не російською і точно не тут!
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Мирослава довас срач.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    А ось і "герой" ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Є люди серед Вас, які дозволяють собі образи на адресу інших щодо "Знань мови", і саме тому збоку виглядає це начебто не дружнє співтовариство, а сектанство, де силоміць треба все робити, а якщо не будеш то "досвидоси"...
    1 Reply Last reply
    0
  • t665896346T Offline
    t665896346T Offline
    Krystian 🤯
    wrote on last edited by
    Об’єкт - це ти, якщо до твоєї голівоньки не дійшло, що мова є важливою! Мені всерівна українська мова, я навіть не справжній українець… тільки на половину і мої батьки не знають української, але моїм обов’язком було її вивчити(з поваги до біологічного батька), а ви народились в Україні, жили і ваші батьки жили або ще живуть там, а Вам далі в голові російська, якщо так подобається, то треба було в Росію їхати і не морочити собі ср@ки. І чи ви живете тут сто років чи триста, якщо ти знаєш, що ти українець і живеш тут і говориш російською, але не знаєш рідної мови, то ти маєш проблему з освідомленням власної особи та приналежності. А щодо тупих омоскалених, то це правда! Вони в Вас ракети, а ви далі слухаєте їх музику, ходите на концерти їх виконавці, вчите своїх дітей їхньої мови і робите усе, щоб ваші діти з народження не розуміли хто вони і звідки їхнє коріння… То ви хочете сказати, що це мудро? За таке не тільки палицею кинути, за таке вислати до Маріуполя на екскурсію, щоб показати роський мір і що їхня мова принесла в Вашу країну! Тому майте трохи розуму зі своїм «язиком», бо так вчепилися за ту мертву мову, що аж нудить!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Я ніколи нікого не називав без причин. Навпаки зазвичй ящо людина пише на рос мові, пишу ій щоб дотримувалась правил, і тільки потім бан хаммер якщо порозуміння нема. Але називати нас сектантами теж не дуже красиво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Ви бачите в тексті тільки те, що хочете бачити. А я прошу ставитись просто м'якше до тих, для кого мова не є мовою спілкування від народження, і не потрібно в нас одразу палицями кидати і називати тупими омаскаленими людьми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Ще раз повторю - я мала на увазі, що людина, яка писала в такому тоні, здається мені дорослим хлопчиком, а поводиться як невихований підліток. Не за зверненням до когось, а за змістом тексту і повагою до приватників групи. І я роблю свій висновок не за одним дописом, а за тим, що тут спостерігаю, бо він сильно активувався останніми днями, і особливо вразив тут аудиторію своїми "бананами"...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1085092771T Offline
    t1085092771T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    100% сектанти😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Це у новоприбулих такі шаблони: старший=треба поважати— це ейджизм. Дискрімінація по віку. Жінка: треба звертатись ніби королева— це сексизм. Дискримінація по наявності органів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Якщл тут всі сектанти, то може вам не треба в цю секту, і ви знайдете собі щось інше?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Я мала на увазі що цей об'єкт - здається дорослою людиною, а говорить як ... =)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Вивчення мови, перехід на спілкування має бути добровільним і бажаним. А тут наче до сектантів потрапляєш, які нав'язують тобі свою релігію, і якщо ти в неї не віриш, то ти не людина зовсім.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Вік не критерій щоб якось звертатись потіншому
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.