Український Монреаль
-
Тому що я шукаю дівчину
-
Доброго ранку Підкажіть, будь ласка, бо щось трохи заплуталась в RAMQ. Після того як отримали листа з формами, потрібно йти в CLSC? Чи тільки копії документів і форми поштою відправити? Разом з формами прийшов листок з вимогами фото та зразка підпису. Дякую 🌻
-
Чому тільки дівчата
-
Всм
-
Шо за сексизм?
-
www.canadacomputers.com/ (принаймі те що ми знайшли, може є магазини з більшим вибором та нижчою ціною)
-
Може хтось знає, а чі є у Монреалі комп'ютерний ринок, де можливо купити комп'ютерниі деталі? Привіз з собою хардіскі та відеокартку, хочу зібрати комп, треба купити окремі запчастини. Чі тут такого немає, щоб прийшов так купував собі усе що потрібно? На бестбай бачив компи, але зібрані вже.
-
Працює з канадськими операторами? Не в блек листі?)
-
Для новоприбулих, у кого грошей небагато, можливо буде корисним. У Монреалі є мережа магазинів Renessans, це секонд хенд, но там є не тільки одяг і взуття, які як мені здалося не у дуже гарному стані, но там щє є і інші речі, типу меблі, та кухонного стафу. Я вчора купував там каструлю на 8 літрів, Ikea, з кришкою, за 9 доларів, степ для степ аеробікі за 7 доларів, стілець за 7 доларів. І там всього багато – кофе машини, посуд, вази, саундсістеми. Я там даже знайшов приставку Atari! Сучасний перевипуск в гарному стані, (хто був дитиною у 80, знає що це таке). Взагалі, багато корисних речовин по гаманцю. Гірські лижі, і щє багато всього. Рекомендую!
-
За номером телефону дзвониш і записуєшся, там є вільні місця на середу здається
-
Ахах ору
-
Хахха ну можна
-
Блін, а можна я буду сваткою?