Український Монреаль
-
Я атеїст але чув що вони збираються в церкві кожної неділі
-
так, investbroker як найвідоміша платформа.
-
Це тов вона не може продавати акціі
-
через інвест фонд так
-
А є здибанки від якоїсь церкви?
-
Нова пошта не продає акціі тіки що перевірив
-
Якщо чисто протпідходи тих кого я дивився- вони розказували як вийти на міжнародних брокерів і через них купувати. Тобто в цілому все одно де ти знаходишся, як раз таки це для того щоб знизити ризики украінських реалій
-
Хіба НП стала продавати акціі?
-
Українські реалії дуже специфічні навіть через високі ризики та не сформований ринок. Можна придбаки акціі новой пошти, наприклад, але там дуже маленький %, навіть менше ніж інфляція. взагалі на українському ринку мене нічого не зацікавило. канадський більш стабльний, але поки детально не вивчала
-
Хоча інфу по підходу для формування портфелю - можно і з укр ресурсів брати
-
По украіні знаю декілька каналів на цю тему, плюс сам декілька разів проходив деякі інформ курси, та консультаціі, але на канадські реаліі поки хз.
-
Я не фін радник, тут наче є ліцензійований навіть, але я б дивився на фондові ринки і формував би портфель з акцій компаній які на мою думку будуть рости
-
Ну ні. Давно після 2014 року всі казали що нерухомість сумнівна купівля, в Україні
-
для мене поки все досить заплутано, щодо канади. інфа є, цікаво та не зрозуміло 🙈🙊 це в Україні купуєш однушки коло метро, здаєш - і все, ксам собі король ахахах
-
Пошукайте в Ренесансах. Ми один подрузі купили, і ще два точно бачила. Саме Бешрель, там різних років видання.
-
Але шукав не ретельно
-
Тобто вони про реаліі україни. Щодо аналогічного для канади - чесно ще не знайшов
-
Конкретно це чисто загальна інфа. І це українські хлопці
-
о, файр. а це пристосовано до реалій канади, чи загальна інформація?
-
youtu.be/r0vRbK7uanI
29 Jan 2023, 07:13
25915/240261
about an hour ago