Український Монреаль
-
Для кого?👀
-
На виході з аеропорту з правого боку, Вам все підкажуть і нададуть безкоштовний готель на перший час. З оформленням допоможуть вже безпосередньо в готелі.Успіхів і гарного польоту ! 💛
-
У Чернівцях біля трьох храмів Московського патріархату почала тріскатись і розходитися земля
-
Який вік і запит?
-
Я б не радив Андрія. Мій досвід був негативний.
-
Добрий день! Потрібна робота по суботах Longueuil .
-
Доброго дня шановні, скажіть будь-ласка чи є волонтери в аеропорту Монреалья ? Їду без нікого , якусь допомогу на перший час отримати з житлом бажано ,і оформленням допомоги 🙏🙏😌.дякую за відповідь
-
♈️ Овен 14 листопада. ✨ Такий настрій, що пофіг на все. ♉️ Телець 14 листопада. ✨ Твоя сильна сторона — терпіння, а слабка — його відсутність. ♊️ Близнюки 14 листопада. ✨ Не будь таким холодним їжачком. Відкрийся людям, хоч трохи. ♋️ Рак 14 листопада. ✨ Ти ніби людина, але живеш, як рослина. ♌️ Лев 14 листопада. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ДУЖЕ БРУДНИЙ ПОШЛЯЧОК. ♍️ Діва 14 листопада. ✨ Викликай служба порятунку, у тебе дах їде. ♎️ Терези 14 листопада. ✨ Дайте мені пиво і мужиків, будь ласка. ♏️ Скорпіон 14 листопада. ✨ Mood: видалитись із соціальних мереж і напитися. ♐️ Стрілець 14 листопада. ✨ Під твою фантазію... без Діви нікуди. ♑️ Козеріг 14 листопада. ✨ Шукай Скорпіона і роби все, що він скаже. ♒️ Водолій 14 листопада. ✨ Поплескаємо! У Водолія сьогодні гарний день. ♓️ Риби 14 листопада. ✨ Мабуть... у мене душевні місячні. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Філологія це ❤️
-
Уроки мови онлайн. Частина перша 😄