Український Монреаль
-
Каруселі з західної? Пан вживає наркотики?
-
З приводу області це правда, нажаль. Але в Одесі далеко не 50% вати. 50% це скоріше ті, кому взагалі все одно чи то буде Україна, чи росія, чи Румунія. Хоча після вторгнення ситуація трошки змінилась.
-
Одеса це не 10к жителів, далеко не 10к, якби вийшла вся Одеса я б подивився, а так може бути що половина зальотних, каруселі із західної там пам ятають
-
Ви мені не розповідайте що і як. Я одесит і 40 років жив в Одесі. Я був на майдані одеськім. Я був на демонстраціях. Я був спостерігачем на виборах від проукраїнських сил. Але Одеса це дужо більше ніж 10 тис активних проукраїнських громадян. Я добре знаю ситуацію. А ще страшніша ситуація по районах області. Там від громади залежить, але наприклад район Болграда та Ізмаїла то там просто жах.
-
Я думаю, що Одеса почала готуватись до вторгнення же до 24 лютого саме тому, що вона така проросійська. Саме тому на третій день вже всюди були барікади. Саме тому все місто сиділо у темряві у очікуванні нальотів. Саме тому під час Майдану вона збирала проукраїнські мітинги на 10к+ людей (а це ж навіть не гуморина) та безліч людей їхало до Києва з Одеси. Це все прям кричить як населення хотіло до росії. Мабуть і досі хоче, але злі бендери не дають, ага.
-
Самі робили опитування?
-
До того, як його вибрали, коли була проведена декомунізація, та яка насправді проблема в Одесі.
-
А хто до цього був мером, Ви знаєте?
-
То людям хто своїх близьких поховав не треба на них ходити, чи що? В мене там друг загинув. То мені тепер відхреститись від нього? Типу здох ну так і треба?
-
Ну, щось мера вибирали ватного (маскимально ватного Скоріка розуму вистачило не вибрати). Щодо колорадських стрічок, як заборонили, то пішло в моду замість них прапорець Одеси (якщо не колорад, то прапорці Одеси і України). Щодо рос мови прям біда, багато людей бачив, що втупиться, але не перейде. Вже під час війни в школу за табелем дитини зайшов, кажу українською, а ці громадяни російською…
-
Зараз ще більше їх буде😂
-
Нічо, я сильна 💪
-
Обережно. Зараз всі мазохісти прибужать до тебе. Бий Кобзарем, я потерплю, я можу….
-
Одесити своє ставлення до лососії довели 2 травня, коли було вбито активістів, а прихильники кацапстану згоріли у будинку профспілок. Нащо вони туди полізли інше питання, але прям такої підтримки ватної ніколи не було. Було незадовільнення тим, що приїжджали якісь нові люди та віджимали бізнес, але це було геть інше.