Український Монреаль
-
Ну, щось мера вибирали ватного (маскимально ватного Скоріка розуму вистачило не вибрати). Щодо колорадських стрічок, як заборонили, то пішло в моду замість них прапорець Одеси (якщо не колорад, то прапорці Одеси і України). Щодо рос мови прям біда, багато людей бачив, що втупиться, але не перейде. Вже під час війни в школу за табелем дитини зайшов, кажу українською, а ці громадяни російською…
-
Зараз ще більше їх буде😂
-
Нічо, я сильна 💪
-
Обережно. Зараз всі мазохісти прибужать до тебе. Бий Кобзарем, я потерплю, я можу….
-
Одесити своє ставлення до лососії довели 2 травня, коли було вбито активістів, а прихильники кацапстану згоріли у будинку профспілок. Нащо вони туди полізли інше питання, але прям такої підтримки ватної ніколи не було. Було незадовільнення тим, що приїжджали якісь нові люди та віджимали бізнес, але це було геть інше.
-
В мене кожного разу аж око сіпається коли хтось каже типу ой ну шо та Одеса, там тотальна вата, вони хочуть до лососії 🙈 хочеться уєбать кобзарем
-
Саме так, української повно. Вата просто голосніше кричить, це не означає що її прям багато.
-
Я заре за Одесу впишусь та про те, що там немає української 😜
-
Тут майже у кожному продуктовому магазині продають
-
Круть) а я думала як в кіно надо буде їхати на ялинкову ферму))
-
Так. Дешево і сердито
-
Серйозно? На вулиці там продають?
-
Буває у околицях Монреалю але там дорожче
-
Ікея