Український Монреаль
-
Хто знає де це буде і як записатися
-
Я раніше навіть не замислювалася наскільки важливо розмовляти в родині українською. Коли нас почали знищувати, то прийшло усвідомлення, що збереження нашої рідної мови та наших дітей то є наш єдиний шанс відновити наше українське суспільство та зберегти нас як націю. Усвідомлення цього було таким важливим для мене. Я маю двох синів, хочу щоб вони мали можливість виховувати нащадків використовуючи у житті українську як те особливе, що має бути основою для усього.
-
1. Треба знайти українців які вже знайшли житло. 2. Спитати чи є в них контакт їх лендлорда. Якщо їх поселили без кредитної історії і без роботи то ви не гірші. 3. Списатись з лендлордом і домовитись на перегляд варіантів 4. Підписати бумаги, в’їхати і допомогти обов’язково іншій український сім’ї яка задасть це питання в чаті 😊
-
Якщо не користуватись російською, то до вас буде долітати суттєво менше російської пропаганди, ви просто будете поза «радіусом» її досяжності. А це значить, що їхня зброя буде менш ефективною. Саме тому уникаю російських ресурсів, коментів росіян в соцмережах і тд
-
В Сефорі є, але можна замовити зі штатів) В colourpop дуже яскраві підводки є
-
Я до війни як і мої батькі спілкувалися російською, зараз спілкуємося так як можемо, хоч і з помилками, але українською
-
У Ізраїлі зараз іврит головна мова, а ще 200 років назад то була лише мова релігійної верхівки
-
Так, чим більше мов знаєте, ттм більше можливостей відкривається. Але перш за все потрібно знати рідну, бо ми маємо передати нашу рідну мову нащадкам