Український Монреаль
-
То в нас з тобою однаковий профіль я дивлюся..)
-
Мастер спорту чи тільки кандидат?
-
Дуже влучно сказано. Кому чимось не вгодила Канада, тут ніхто не тримає.
-
як в тому старому анекдоті шо рейган розсказував ше: «спорит американець з москалем в кого свободи більше. Американець каже, я можу зайти в білий дім, стукнути кулаком по столі і сказати я не згоден з політикою, яку проводит Рейган. Совок каже, шо теж можу зайти в Кремль, теж стукнути кулаком по столі і сказати я не згоден з тою політикою шо проводит Рейган»
-
І фудбанки це не на рівні держави Нині вони дали тобі макарони, а завтра закрились, бо нема фінансування, то шо ти зробиш? Підірвеш церкву? А в Європі, якщо соціальні виплати затримують, всі ці маси виходять на вулицю і вимагають, бо це в них те, що гарантоване державою, і держава сама себе в кут цим загнала
-
А де вам живете? 😬🙄 може вам центр показати) Мені там архітектура краще ніж в Празі .. цікавіша. Я киянка (печерський район народилась і 30 років там прожила.. з дитинства гляділа на гарну архітектуру ..жила в гарній архітектурі.. ) багато де була і є з чим зрівнювати .. і я теж візуал. Центр шикарний.. мені він навіть краще чим Київ .. все в одному місці .. хоч обожнюю Київ
-
Просто в Європі більше населення в 10 разів ніж в Канаді, а розмір набагато менше.