Український Монреаль
-
На фул тільки онлайн подаєте, там ви самі школу вибрати не можете. (Але можете ближче до кінця грудня пройти по школам і записатися сама. Тільки це буде не через міфі, тобто без грошей. Зараз вже йде навчання тому зараз ніхто не запише) На парт тайм я не дуже знаю як, але теж думаю що просто зараз вже йде навчання (в нас наприклад почалося 29 жовтня) - то в середині курсу ніхто не записує.
-
Порушення одного та єдиного правила нашої спільноти, це зневага до всіх присутніх
-
Така файна але така некультурна 🤦♂️
-
Мені останній лікар теж міорелаксанти прописав. Поппредній в Келовні ще факс в госпіталь послав щоб зробити знімок, мали зателефонувать десь через три місяці… Останній лікар тут теж дав направлення на знімок але тут ще не отримала хелс карту
-
Менi так i прописали, тiльки мiорелаксанти ще прописали
-
В імерженсі тільки знеболюючі таблетки прописують і фізіотерапію.
-
Злочинці ?)😀
-
Є ліцензія напевне якщо є своя клініка. Люди ходять, але можливо їм це підходить. Він робить вправляння декілька разів на тиждень з сеансами по декілька хвилин. Для всіх підхід однаковий- короткі сеанси з тільки вправлянням по декілька хвилин за сеанс. Мені це не підійшло. Можливо я дуже чуствітєльна)
-
ситуації різні та лікуються по-різному.
-
всі різні, я теж не хожу після того як мені зробили пурпурну спину...
-
Так я в лікаря була. Чи я щось не зрозуміла
-
Поганий массаж може вам і вашому хребту наробити багато шкоди, особливо якщо була травма, сдвиг і таке інше. Сам страждаю буває через одне "тєло", яке мені в молодості - давай массажик зроблю і все буде добре. Через такий експірієнс нікого окрім професійного лікаря до своєї спини не підпускаю.
-
Ні. Це був мій перший і думаю останній раз. Удари по спині це одне, а шию в різні сторони до хрусту ще взагалі жесть. Декілька днів після цього згадувала серіал «Вєліколєпний вєк» про Хюрем як там вбивали викручуючи шию.