Український Монреаль
-
Мені останній лікар теж міорелаксанти прописав. Поппредній в Келовні ще факс в госпіталь послав щоб зробити знімок, мали зателефонувать десь через три місяці… Останній лікар тут теж дав направлення на знімок але тут ще не отримала хелс карту
-
Менi так i прописали, тiльки мiорелаксанти ще прописали
-
В імерженсі тільки знеболюючі таблетки прописують і фізіотерапію.
-
Злочинці ?)😀
-
Є ліцензія напевне якщо є своя клініка. Люди ходять, але можливо їм це підходить. Він робить вправляння декілька разів на тиждень з сеансами по декілька хвилин. Для всіх підхід однаковий- короткі сеанси з тільки вправлянням по декілька хвилин за сеанс. Мені це не підійшло. Можливо я дуже чуствітєльна)
-
ситуації різні та лікуються по-різному.
-
всі різні, я теж не хожу після того як мені зробили пурпурну спину...
-
Так я в лікаря була. Чи я щось не зрозуміла
-
Поганий массаж може вам і вашому хребту наробити багато шкоди, особливо якщо була травма, сдвиг і таке інше. Сам страждаю буває через одне "тєло", яке мені в молодості - давай массажик зроблю і все буде добре. Через такий експірієнс нікого окрім професійного лікаря до своєї спини не підпускаю.
-
Ні. Це був мій перший і думаю останній раз. Удари по спині це одне, а шию в різні сторони до хрусту ще взагалі жесть. Декілька днів після цього згадувала серіал «Вєліколєпний вєк» про Хюрем як там вбивали викручуючи шию.
-
Була в одного. Після десь трьох хвилин (56 доларів) в додачу до шиї почала боліть нога. Взагалі не робив ніякого розігріву чи масажу. Почав вправляння відразу після того як лягла на кушетку. Другий похід до лікаря цього напрямку може тільки насниться в кошмарі, бо добровільно більш не піду. Це було в Келовні, ВС. Можливо залежить від конкретного лікаря. Той що я була казав що треба ходити шість місяців. Це було б більше 3000 дол