Український Монреаль
-
Я так якось попав, шукав роботу та відправив своє резюме якомусь шахраю на craigslist ще й дату народження п...су повідомив. Як результат потрапив під розслідування Fido, на кілька місяців. Вони ще й мій аккаунт заморозили. Мені дзвонили люди і не могли дозвонитися. А сидів чекав дзвінків. І так місяців 2 бо додзвонитися до того й...го слідака з Fido я теж не міг, хоча багато разів намагався. Купа втрачених грошей та можливостей за ті 2 місяці шо я сидів без роботи.
-
Ні. Тут це частина життя, шось на кшалт комарів на болоті. Я зазвичай кидаю слухавку як тільки розумію хто дзвонить. Смскі номер в бан. Вони телефонують і наразі можуть знати лише як мене звати. Не треба з ними размовояти або переписуватися. Людина погано говорить англійською, привід замислитися як він трапив на роботу до якогось gouvernement office.
-
Ні. Все важливе вам прийде звичайною почтою. А смски в бан. Усяке телефонне шахрайство тут дуже расповсюджене. І ніколи не відкривайте посиланнь на якісь сайти. Також вони люблять подзвонити типу Revenue Agency і на вас відкрита якась справа чи шось таке. А насправді вони шукають вашу особисту інформацію. Наприклад адреси, дати народження і номера телефону достатньо щоб оформити на вас кредит на новий айфон чи шось таке.
-
SAAQ це державна установа...якщо якась проблема з оплатою чи ще щось вони повідомлять Вас офіційним листом в почтову скриньку..
-
стоаховка базується на даних автівки та власника. Після придбання у дилера у вас є час отримати страховку. Якщо потрібен агент який размовляє зрозумілою мовою можу скинути в ПП
-
це фейк смс... SAAQ це не страхова... це як в нас були колись ДАІ
-
ще додам що треба зробити реєстрацію автівки в SAAQ
-
1. Варто брати авто страховку там же, де і тенант страховка на житло, так може бути знижка. Але як є час - краще подзвонити в кілька страхових. 2. Якшо не впевнені з мовою, то в Dejardins є українське відділення в Монреалі. Тут в чаті найдете телефон і адресу. Я в них страхував, але по англійськи говорив. Не знав тоді за укр відділення. Дилер їх порадив
-
Немає інших шляхів, окрім як дзвінок оператору. Я телефонувала через тиждень після того як вони графік оголосили, це в жовтні, о 8 ранку, і були місця (хтось може скасував appointment, може додаткові місця викинули), і записали мене одразу на жовтень (через два тижні після дзвінку). Здавала тест без підготовки, питання не складні, треба лиш уважно картинки розглядати: хто куди повертає, чи стопи горять...і т.п.
-
Швидко. Два рази просто дзвонив по телефону, відповідав стандартні питання типу імя, vin code, стаж водіння, адреса, одно чи двостороння страховка і все, за пару хвилин вони висилали страховку на email. За 20-30 хв справитеся думаю, якшо навчитеся наперед диктувати свою адресу, імя, фамілію і email