Український Монреаль
-
підкажіть, будь-ласка, що за офіційна книжка
-
Йой. Це так близько. Мені страшно😂
-
Это шукав курсе англійської/французської ( поки чекаєте на франсизасьон) www.hsmontreal.ca/basic-english-online-schedule
-
Дякую!
-
До практики готувався так: передивився всі серії про how to pass driving exam отут: youtu.be/VGtgFWSghRk Потім взяв годину практики з інструктором. На той час я вже мав машину на укр правах тут і вже місяць тут їздив. Короче і теорію і практику здав після того з першого разу
-
Првіт усім . Хто вже здав іспити на водіння авто?
-
Хто там просив адреси притулків з котами? У Facebook (оскільки коти живуть у прийомних сім’ях, тож фізичної адреси немає): Chatons Orphelins Montréal (COM) -Réseau Secours Animal -Refuge pour chats de verdun -SPCA de Montreal має " шоу рум" тобто можете подивитися на майбутнього улюбленця
-
www.instagram.com/reel/CjvpvURDiLk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Скажи паляниця.
-
ой ми коли були у монастирю Крістіна керувала там
-
Чи можна взяти машину в кредит на хузбунда, якщо він працює офіційно, але безправний, а їздити на машині при цьому буду я?
-
Потрібне житло?🏠🏠🏠 Не знаєте на які сайти звернутися?👩💻🧑💻 Шукаєте додаткову інформацію щодо оренди? ℹ️💁🏻♀️💁 Пропонуємо подивитися відео 👀 🎦 📹 Наша колега Крістіна, агентка з колективної діяльності CSAI, детально розповіла про цю важливу тему ✔️ Переглянути відео - vimeo.com/728151547 / |