Український Монреаль
-
Доброго вечора, скажіть будь-ласка чі було в когось так, в п'ятницю зробили карту в банку BMO ,одразу нам з чоловіком дали дебат карти , а на кредитну сказали чекати, сьогодні вже в додатку в чоловіка кредитна є і кошти на ній , а в мене ні чого не прийшло ?як так?
-
Вони хотiли море крови та вони його отримали, власної крови та повного занепаду й самознищення
-
будь-який доступний в найближчi тижнi та поблизу до вашої адреси. Телефонуйте чи пишiть iмейли та взнавайте, хто коли доступний secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Ну в принципі це логічно, а ось таки напасти в такий ситуації - не дуже логічно. Я думаю якби була можливість повернутися назад пуйло би точно цього не зробив, якби би знав що буде відбуватись і що йому те що доповідають про легку мішень це казки. Йому потрібні були тількі швидкі безболісні перемоги, накшталт окупації Криму
-
Хто дбав, той у чергах на кордонах не стояв
-
в Китая забагато внутрiшнiх проблем, та їх тактика чекати, бо так вони стратегiчно переможуть США довгостроково. Але ж там "новий Мао" Сi, спроможний на безглуздя
-
нео-османська Iсламска iмперiя вiд Балкан до Середньої Азiї, турецький свiт як "русский мир"
-
Ну я не вірив виключно через дибільність такої ідеї як напасти 140к на 40 мілліонну країну, яка вже 8 років воює, війська якої не порівняти 14 року та 22 року) Це божевілля, це наскільки потрібно в своєму світі пу жити, щоб бути впевненим у такому нападі.
-
Дякую ))
-
В туреччині вони дуже хочуть повернути країну у доататюрківські часи. На всіх жінок хіджаб, всім чоловікам бороди, 5 разів молитись.... Вони кожного року будують все більше та більше релігійних шкіл ніж звичайних.
-
Якого саме?
-
Психологiчний захист, втеча з реальностi вiд страху