Український Монреаль
-
нема у них доставки у Канаду. Як у більшості амер сайтів. На зараз поки замовляю в Україну, а звідти сюди вже
-
📣📢📣CSAI запрошує українців на танцювальний майстер-клас! 👉🏼«Veils of Bollywood» — це танцювальний майстер-клас, де артистка запропонує кілька вправ на усвідомлення тіла та руху, це буде дуже доступно та весело. Також артистка викладатиме невелику хореографію. Після рухової частини (розминка, вправи, хореографія) культурний медіатор проведе бесіду. 10 novembre, 10:00 – 11:30 📍Elgar Community Centre 260 Rue Elgar Montréal, QC H3E 1C9 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-dans-lunivers-de-veils-of-bollywood-450585622727 🙋🏻♀️🙋🏻♂️Є питання? Тож, залишайте коментарі, або пишіть ✉️[email protected]🍀
-
Коли ми приїхали у Варшаву (а виїхали ми 24, та ще й так вийшло, що дві ночі підряд не спали), полягали собі, але за півтори години прокинулись від звуків вибухів. Я була перелякана, та ще й стан такий-недосип, стрес, перерваний сон. А виявилось, що то хтось вирішив феєрверки пустити😐
-
Так То тоже ппц був Ми ще злякалася коли влітку свято було і постріли в честь свята А ми не знали,що повинні бути постріли
-
У Познані відмовились від серен тоді з причини,що багато українців переляканих. Мера хейтили за це…
-
треба в них спитати)))
-
мене досі собаки лякають коли гавкають. саме цей різкий звук.
-
Я дуже перелякалася, коли 15 травня ввімкнули сирени по цілій Польщі, ви тоді були там теж?
-
Ми як приїхали в Польщу Саме після таких цілодобових обстрілів То підскакували з донькою від звуків трамваю Під перший грім взагалі схватила дитину і в коридор.. Присідали коли летів літак..