Український Монреаль
-
Так! Він інший, ніж лост чері, більш десертний. Там прямо відчувається праліне. Але якщо шукаєте щось вишневе, то може сподобатись
-
Шановні, програма на 26те листопада наступна: вечір настільних ігор під спів двох чарівних голосочків та під музику прекрасних виконавців. Вечір розпочнеться о 18:00 год. Вхід - 10$. Кошти будуть використані на концерт, який ми плануємо влаштувати після Нового року.
-
найпростіший варіант спрей яким люди в рот пшикають
-
www.sephora.com/ca/en/product/lovefest-eau-de-parfum-intense-P501018 оце?
-
масло з маріхуани яке заспокоює
-
оооо дякую
-
Спробуйте ще каялі, мені він досить схожий до вишні тома форда Ну і є ще в зарі cherry smoothie, до речі
-
Сорі, але сигаретне-алкогольне не везу
-
BDK rouge smoking це пробувала у подруги,як на мене досить солодка. у мене була вся вишнева колекція від loccitane, включно з їх туалетною водою. запах гарний, але досить поверхневий, згодиться на кожен день ходити в офіс
-
рекомендасьон))))
-
Пробували щось з наступного? BDK rouge smoking Kayali lovefest Room 1015 cherry punk І моя особиста любов-Bohoboco wet cherry liquor
-
я тепер відчуваю що мені треба терміново її я ж кажу дуже люблю читати про парфуми, одразу хочу їх усі)
-
так, плюс там мигдаль, він додає отой особливий відтінок до вишні, не роблячи її надто солодкою