Український Монреаль
-
ви любитель пахнути мокрою землею і ось цим всім? Чи просто не є фанатом ванільних солодких бомб?
-
Я дуже довго думала, чи потрібна мені Молекула (ота, що з запахом хвої), тому періодично ходила юзала тестер в брокарді ахахахах
-
з флакончика не зрозуміло, бо на тілі може бути зовсім інший запах...
-
Якщо норм брокард, то зазвичай в них була більшість бестселлерів, але наприклад та ж вишня тома форда завжди був просто порожній флакон, бо всі підходять і лиють на себе:) І спробувати неможливо на собі, а просто з флакончика нюхати це іноді річ небезпечна
-
мої смаки дуже специфічні 😅😂
-
ще можна на всяких сайтах знайти всякий олдскул в кого залишився, можна було знайти щось дуже дуже рідкісне та нишове
-
Ну там було те, що мене цікавило 😅
-
там далеко не все є)))
-
Виходить досить вигідно, але я таке не практикую, бо не сприймаю парфум окремо від флакончика
-
Я в Україні ходила в брокард, перш ніж купувати ахахах
-
я в україні так багато що купувала перш ніж брати повний об'єм
-
Це купується флакончик парфумів, і з нього відливається наприклад 5/10/20 мл по менших пляшечах і продається
-
Ааа
-
коли парфуми розливають та продають маленькими порціями
-
Це шо :D
-
А я вам серйозно кажу як звати її.
-
А про розпив парфумів знаєте?
-
скоро чорна п'ятниця, доречі 😈
-
Слухайте, може має сенс робити якісь колективки? Я періодично замовляю косметику зі штатів (типу джефрі стар, лайм крайм і тд), хтось парфуми замовляє Можемо збирати просто великі замовлення, щоб доставка менше виходила