Український Монреаль
-
Шукаю дівчину 25-30 років для спілкування. Пишіть в повідомлення😈
-
Привіт, Підкажіть де саме можна віддати дітей до української школи? У мене два школяра і хотіла би, щоб навчалися ще й там.
-
♈️ Овен 7 листопада. ✨ Не гріши, совість потім замучить. ♉️ Телець 7 листопада. ✨ Залишайся під ковдрочкою, не роби помилку. ♊️ Близнюки 7 листопада. ✨ Або Телець, або ніхто. Спробуй! ♋️ Рак 7 листопада. ✨ У когось на тебе серйозні плани. ♌️ Лев 7 листопада. ✨ ЗНОВУ ТИ НАСТУПАЄШ НА ГРАБЛІ. ♍️ Діва 7 листопада. ✨ Один не впораєшся, шукай однодумців. ♎️ Терези 7 листопада. ✨ Гарний день, несіть горілочку. ♏️ Скорпіон 7 листопада. ✨ Тебе недооцінюють, але це навіть плюс. Головне не зупиняйся! ♐️ Стрілець 7 листопада. ✨ Проведи день із Терезами, не пошкодуєш. ♑️ Козеріг 7 листопада. ✨ Знову тобі не пощастить, розслабся. ♒️ Водолій 7 листопада. ✨ Сьогодні буде точно краще, ніж учора. ♓️ Риби 7 листопада. ✨ Сьогодні краще нікому не вірити. Покладайся тільки на себе! 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий день! Чи не має проблем з заміною посвідчення водія в Монреалі?
-
Можемо пишатися Україною!!! Київ потрапив у фіналісти World Smart City Awards та претендує на звання "найрозумнішого" міста у світі.* World Smart City Awards — одна з найпрестижніших премій у світі, якою відзначають інноваційні міста та проекти. Вперше в історії українське місто претендує на головну нагороду. Як зазначено на сайті конкурсу, "у протистоянні військовій агресії росії, київська влада демонструє як цифрові технології допомагають містам залишатися стійкими. - Зосереджуючись на громадській безпеці, системі мобільності та працюючи над переведенням всіх сервісів для містян в онлайн режим". Цього року World Smart City Awards отримала заявки з понад 60 країн світу. Фіналістами у номінації City Award також стали Сеул, Торонто, Сідней, Богота і Курітіба. Переможців оголосять 16 листопада на конгресі Smart City Expo в Барселоні.
-
А як же
-
Я дитині в садочок кладу за принципом щодня різне(плюс така вимога садочка) - - основна страва м'ясо, риба, курка, котлета плюс гарнір страва з каші, картоплі, макарон, рагу. День каша+м' ясо, день макарони+курка, картопля+риба і т.д. Щодня міняєм. Так само на перекус кекс, снек, печиво, крекери плюс день фрукти(яблуко, банан, апельсин, мандарин, виноград) , день овочі(огірочок, морква, помідор, капусту мої ще люблять, фенхель). На сніданок нам дали ціле меню, що теж дуже полегшило життя пн хліб з маслом плюс йогурт, плюс фрукт, вт псіса( це злакова мука змішана з молоком і халвою)+кефір+фрукт, ср омлет+йогурт+фрукт, чт блинчик з шоколадом чи медом+йогурт+фрукт, пт молочна каша+йогурт+фрукт. І хоча я не в Монреалі ще, але буду цього меню притримуватись і далі)
-
Та і чих-пих на них
-
Тут, у Монреалі, якщо будуть соромитись розмовляти французьською чи англійською, ніц не вийде. Варто - намагатися. І все буде добре. Добраніч
-
багато людей соромятся розмовляти чистою мовою...тому що життя так склалося що російська для них покі що те що вони мають..хоча вони серцем і душою з Україною...це треба теж враховувати... Надобраніч!)