Український Монреаль
-
Здравствуйте, в мессенджерах каких либо можно с ней связаться?
-
Так, гарні не можна, якщо сильно гарний, то можуть забрати
-
в нас те саме)
-
але у нас наприклад не можна
-
я б запитав у адміністратора
-
нам сказали свій прибрати, бо якшо буде пожежа і всі будуть тікати можуть зашпортнутись або послизнутись
-
Що за фігня
-
Заборонено по пожежній безпеці мати коврик? Що?
-
ви коли заселялися, вам не давали перелік правил життя в кондо?
-
все що завгодно може бути
-
по пожежній безпеці заборонено
-
Тільки на стінах 🫢😄
-
А що можуть бути такі правила? 😂
-
може по правилам не можна коврики?
-
Такий прикол Заселився в апартаменти в кондо Перед дверима поклав коврик щоб витирати взуття перед входом Приїзджаю на наступний день, а його вже немає 😂 Не можу повірити що вкрали коврик Навіть в Україні такого не було
-
В нашому селі декілька пенсіонерів насмерть замерзли, бо субсидія на одного не покриває опалення старої хати, а так пенсіонери які ще ходять на велосипеді дрова з посадки ночами возять, бо в нас закон такий цікавий що брати сухостій неможна а здихати можна
-
Не знаю, ким ваш тато працював, але підозрюю, шо то вам і скривило кругозір. В моєму кругозорі люди отримують копійки, бо працювали все життя на простих роботах, не держ службовці. Але якщо бабця пропрацювала швеєю в селі все життя і в селі ше добре живеться, бо і компанія є, і город свій, то то, шо я бачив у Львові - то була повна печаль. Старенька сусідка накривалася кількома ковдрами, бо не мала грошей навіть на лекарства, не те що на комунальні
-
На днях купив дитячий Тайленол і думав, шо та єрунда з відсутністю дитячих жаропонижаючих вже минула. Сьогодні в тому ж Волмарті вже не було Тайленолу. Капєц якийсь...)
-
Це можливо різні види допомоги таки.
-
Говорила з одним українцем, сказав що запитував при подачі на допомогу чи можна працювати, сказали що максимум десь 300 дол ожна зароблять при цьому. Так що дивно… в різних місцях по різному говорять про одне і те ж.
29 Jan 2023, 07:13
29555/239577
3 minutes ago