Український Монреаль
-
Друзі, хто замовляв доставку з Ікеї Скажіть, якщо пише час прибуття 10-12, то вони не запізнюються?
-
Хз. Я промовчу)
-
Та всё треба змінити. Але особисто я зневірилась що реформи можливо провести після 2016 року.
-
Мені здається дуже залежить від людини. Хтось швидко працює тут, а хтось наче спить. Може так маріхуана впливає, хз.
-
Навіть якщо зменшити іх проблеми не щезнуть. Тут би ще менталітет людей змінити
-
Доречі реальна історія з києва перед війною
-
Так. Це правильно. Мені до речі дуже подобається місцевий темп життя. Є час для себе і для сім‘і.❤️ (Звичайно не коли я з позиції клієнта.😂)
-
Бо вигідно збити з тренера в залі 1500баксів щоб приписати йому не існуючі проьлеми з пожежною системою. Ніж зробити свій тренажерний зал
-
Оооо, це те про що я писала. Чиновників в Україні надто багато.
-
Треба авжеж.
-
До речі. Дивилася нещодавно останню статистику. Так ось. Зараз в Україні кількість перевіряючих перевищила кількість підприємств, які треба перевіряти.😂
-
А Ви думаєте за контрактами нема штрафів за невиповнені умови у тому числі по строкам? В мене був контракт з найбільшим пеналті у 10 лямів вічнозелених. Всяке буває, але повертаючи до оригінальної ідеї - бути в ІТ це не так саперово як здається. Я дуже рада що залишила ту сферу та працюю в типово канадській компанії. Грошей менше, але стресу в десятки разів менше.
-
Не одними податками живемо
-
У Канаді немає 5% з обороту
-
Ок. Переконали. В Канаді на багато кращі й менші податки, ніж в Україні.
-
Ну то не довго. Я вже писав- що перша ластівка що лавка закривається прилетіла
-
В Канаді совкова схема? В EU? В US?
-
А може просто треба не податки повишати, а робити реформу щоб було простіше, той же бізнес вести, з корупцією ьоротися)
-
В податках.😉
-
Ок. Борошно і хлібопічку де купите?))
29 Jan 2023, 07:13
29776/239920
31 minutes ago