Український Монреаль
-
Тільки якщо є сервіс, а не «ось тобі бутер, обирай 20% на терміналі».
-
Бо я не отримувала :)
-
Вам дають чайові за вашу роботу?)
-
Я не даю ніколи.
-
Звісно можна, просто оформлюйте дебетову картку до вашого рахунку.
-
ой не ту країну ви вибрали з вашою кредиткофобіею
-
Також маю питання. Чи можете підказати, де можна шукати працю для чоловіка, бажано вахтовим методом? Без знання мови поки. Заздалегідь дякую 🙏
-
Добрий день. Маю питання щодо кредиток: без них можна отримати банківську карту? Чи вони, як в Україні, майже обов'язкові? Просто я категорично проти кредиток, навіть їх наявності у мене 😊
-
Перший був RBC?
-
Залежить від відділення банку. Мені в одному сказали, що кредитку можна замовляти після трьох місяців та коли вже є робота. Робити запит 2 неділі до апойтменту. А в іншому зайшла запитати, все оормили за 5 хвилин без апойтментів та зайвих питань
-
непогана
-
хороша туса
-
Потрібні люди на працю в клінінгову компанию. Що робити: прибирання в клініках. Коли: денні і нічні зміни по 8 годин та 40 годин на тиждень. Графік варіюється. Розташування: Південний берег Монреалю. Заробітня плата: кожні 2 тижні (можна домовитися за раз на тиждень) + передоплата на перший час для українців. 17 долларів на годину. Зв'язок: +14389280444 (будь ласка! не дзвоніть одразу. Напишіть пару слів про себе на один з мессенджерів - вацап та телеграм). Вимоги: базова французька мова. Дякую за увагу.