Український Монреаль
-
Було 4 частини,1 - письмова( написати привітання, заповнити конверт), 2 - розмовна(розіграти дві ситуації в діалозі з викладачем), 3 - розуміння ( прочитати текст і відповісти на питання до нього), 4 - аудіювання ( прослухати двічі аудіо, відповісти на питання)
-
Доброго вечора, шановні. Є проблема в школі дитини з вчителькою. Може, хтось з вас має досвід та може мені в двух словах розповісти традиції та особистості Премьер школи. Я не можу зрозуміти, що тут є нормою, а що виходить за рамки. В особистих просила б мені дати роз’яснення коротеньке . Заздалегідь дякую
-
І в більшості це азіати, бо їм набагато важче зрозуміти і ми на перервах їм пояснюємо багато, щоб допомогти
-
Але точно не третя частина
-
Хоча є теж багато тих хто не здав, але в іншій групі
-
Ну це факт, хоча я прийшов туди з «бонжуром», але повезло зі школою і з викладачами! Дуже багато практики і справді класно получається!
-
Розкажіть це у сусідній з моєю групою, де третя частина не здала) Брєд - це коли ти прийшов хоч з мінімальним знанням французької. А коли прийшов «дубль пусто», та ще й все на французькій пояснюють, то… не зовсім і брєд. Дуже багато залежить від викладача, від школи і ще багатьох факторів.
-
Повірте, там перший екзамен, то такий брєд, що там і вчити не треба щоб здати
-
А потім виженуть?
-
Або виженуть?