Український Монреаль
-
Коротше, якщо є питання про місцевий жрак, звертайтесь до мене, я ці калорії із любов'ю накопичую :)
-
goo.gl/maps/nwkAH17Av5G2fj4X6
-
А як знайти?) дякую
-
Я не певна чи фуллтайм французька школа вважається навчанням, але можете перевірити чи є ваша школа тут: prod.education.gouv.qc.ca/gdunojrecherche/rechercheOrganisme.do?methode=rechercheBase&typeRecherche=base%22
-
Не знаю що за -50, шкільний та студентський 56.50, пенсійний 28.25.
-
Є окремі тарифи для школярів, студентів та пенсіонерів.
-
Я чув що можна -50 отримати якось
-
Так, абонемент вже включає в себе знижку. По суті одна поїздка 3.50, дві поїздки 6.50, 10 поїздок 31.50, проїзний на тиждень 29, місячний 94.
-
Добрий вечір ) Хто знає чи можна отримати знижку якусь на транспорт картку opus? При купівлі абонементів
-
montreal.eater.com/maps/best-restaurants-quebec-city-canada Якщо ви фуді, я дуже люблю гайди у цього журналу.
-
Кайф
-
Це до речі правда, порції навіть надто великі… А зазвичай після вечері чи обіду десь біжимо і просто не взмозі забрати з собою😭
-
Просто щоб ви бачили який він милий :)
-
www.lapinsaute.com/#/ goo.gl/maps/c8BzYXN5EYuhZami6
-
Оооооо, не можу не порадити мій улюблений ресторанчик у сіті :)
-
До речі, завтра їдемо в Квебек, хтось можливо вже був і має поради, що потрібно відвідати насамперед! Будемо вдячні за поради!
-
До речі, це в цілому канадська тема, тут майже усюди такі великі порції, що я вже не пам'ятаю коли не несла собі залишки додому на наступний день (і тут культурно нормально просити спакувати "із собою", ніхто не подумає що ви ніщеброд чи бидло).
-
Алеее дуже дуже смачно, хто таке любить - той зацінить