Український Монреаль
-
Там дуже гарний саппор чат є, вони швидко допомагають
-
На польські і італійські без проблем, тільки просять про підтвердження в’їзду в Канаду
-
Із ним часто проблема його знайти, бо в теорії він мав вирішувати проблеми нестачі автівок, а на практиці більшість його хоче в один і той самий час, а не о десятій ранку в середу :)
-
Тільки якщо міняти не хочеш, то біда. Ми вже катались в омерику, щоб перетнути кордон і активувати права знову
-
так якщо є машини поряд, і його не завжди дають на українські права
-
Можна пройти багатьом. Вони ніби перевіряють, але так ненавязчиво збоку стоять. Перший раз я взагалі не замітив, і пройшов без картки. Аж на касі виявилося, шо тре картку))) Ну і крім тих знижок, шо будуть в самому Костко, вони ше раз на рік присилають чек з вроді 2% повернення від суми, шо ви купили. Тому краще або мати свою, або домовитися як то буде
-
Оренда комуното не дорога, тому якщо є права, то взагалі бомба
-
але то таке. Картка що за 120$ дає кешбек що без проблем за рік відібє її вартість. Картка за 60$ просто дає доступ що теж не багато якщо рахувати скільки виходить економія якщо там часто щось купувати. Головна проблема це туди їздити зазвичай, бо купуєш усього багато, а убер на кожен раз сильно зрізає вигоду)
-
можно багато карток випустити на кожного члена родини, але вони просять показати документ що підтверджує ваше проживання разом. 1 додаткова картка безкоштовно а за більше треба буде доплатити
-
Ми робимо закупи в тиждень десь на 350$ тому там може буде трішки дешевше
-
Та в нас немає
-
Це шопоголізм :) Таким в магазини не можна або лише без грошей :)
-
Або по черзі заходити 😂
-
Будем як ті лохи проситись
-
Ну це добре! Бо ми поселились всі в одному будинку і тепер тішимось спільними закупами. Тому можуть подумати, що шведська сім’я українсько-польсько-італійського походження 😂
-
Зайти якось ще можна, там без зброї стоять, але якщо на касі побачуть що дві сім'ї розділяють на стрічці товар і все намагаються взяти на одну картку двома чеками, то можуть причепитися і відмовити.
-
Сестри та браття це i йе шведьска сiмйя 17того столiття
-
Доброго ранечку, товариство!!! Таке запитання: Можливо хтось буде чи бажає поїхати завтра кудись на природу за місто зранку? Погода +23🔥 А я без авто