Український Монреаль
-
Ми робимо закупи в тиждень десь на 350$ тому там може буде трішки дешевше
-
Та в нас немає
-
Це шопоголізм :) Таким в магазини не можна або лише без грошей :)
-
Або по черзі заходити 😂
-
Будем як ті лохи проситись
-
Ну це добре! Бо ми поселились всі в одному будинку і тепер тішимось спільними закупами. Тому можуть подумати, що шведська сім’я українсько-польсько-італійського походження 😂
-
Зайти якось ще можна, там без зброї стоять, але якщо на касі побачуть що дві сім'ї розділяють на стрічці товар і все намагаються взяти на одну картку двома чеками, то можуть причепитися і відмовити.
-
Сестри та браття це i йе шведьска сiмйя 17того столiття
-
Доброго ранечку, товариство!!! Таке запитання: Можливо хтось буде чи бажає поїхати завтра кудись на природу за місто зранку? Погода +23🔥 А я без авто
-
Класна аплікація 🙏 і дешеві машини!
-
А як вони перевіряють яка ви сім'я? Може у Вас швецька )))) Я думаю тут же не толерантно уточнювати такі питання ))) Ну або сестри, брати і бла бла бла бла.... Або там якось за паспортом, а в картці записують - 2 клієнта.
-
Turo
-
А можете сказати, чи в костко по одній картці можуть зайти 2 або 3 сім’ї чи ні? Бо це б мало сенс поділити картку на 3 сім’ї в нашому випадку і поїхати машиною. Якщо ні, то скільки персон можуть туди зайти по одній картці! Дякую за відповідь 🥰
-
як ножем по серцю ) тільки з'їла останні дві цукерки і вирішила кинути =). а Тут такі акції.
-
48 штучок
-
Я просто люблю ходити в магазини )))) я там розслабляюся, відволікаюся від проблем і роботи. Жіноча медитація ) Ми вже скупилися на перший "глобальний" похід. Хочу вдруге поміняти магазин. За картку так десь говорили чула. Дякую