Моя історія. :
-Пропускаю всі етапи оформлення на курси- вхідні дані: французькою до того не цікавилась взагалі, все що на французькій мові чула то як розмовляють місцеві.
Початок мого навчання відбувся в вересні. Група рівня 1-2, приблизно 20 чоловік. У всіх різний рівень володіння мовою. Викладачка квебекуа, на апремеді теж викладачка квебекуа. Все супер. Мені сподобалося. З ними було і важко і легко і весело. З'явилося багато нових знайомих з різних країн.
Мене розподілили в групу 1-2. В першу неділю взагалі не розуміла що відбувається, оскільки не розуміла ні слів, ні написаного, н і ч о г о. Було важко. На другу неділю мій мозок почав знаходити багато спільного з англійською. Тексти почала сприймати, на слух розуміла контекст. Непогане володіння англійською допомогло будувати структуру мови і логіку. АЛЕ , майже кожного дня вдома після школи я займалась самостійно по підручниках par ici , їх можна тут купити. Єкзамени здала легко, з гарним результатом. Вчителька сказала що маю дуже великий прогрес . Зараз навчаюсь на 3 рівні. Інші викладачі. І розумію що процес викладання і подання інформації в кожного викладача свій. Вивчення мови суто індивідуальний процес, комусь дається легше, комусь тяжче. Цей відгук носить виключно суб'єктивне враження, моє.
За два місяці, від школи була організована екскурсія на яблучну ферму, ботанічний сад і планетарій. Це плюс. Які ще питання цікавлять??