Український Монреаль
-
дуже екск'юзмі але що значить"викладачка квачка"?😂
-
Моя історія. : -Пропускаю всі етапи оформлення на курси- вхідні дані: французькою до того не цікавилась взагалі, все що на французькій мові чула то як розмовляють місцеві. Початок мого навчання відбувся в вересні. Група рівня 1-2, приблизно 20 чоловік. У всіх різний рівень володіння мовою. Викладачка квебекуа, на апремеді теж викладачка квебекуа. Все супер. Мені сподобалося. З ними було і важко і легко і весело. З'явилося багато нових знайомих з різних країн. Мене розподілили в групу 1-2. В першу неділю взагалі не розуміла що відбувається, оскільки не розуміла ні слів, ні написаного, н і ч о г о. Було важко. На другу неділю мій мозок почав знаходити багато спільного з англійською. Тексти почала сприймати, на слух розуміла контекст. Непогане володіння англійською допомогло будувати структуру мови і логіку. АЛЕ , майже кожного дня вдома після школи я займалась самостійно по підручниках par ici , їх можна тут купити. Єкзамени здала легко, з гарним результатом. Вчителька сказала що маю дуже великий прогрес . Зараз навчаюсь на 3 рівні. Інші викладачі. І розумію що процес викладання і подання інформації в кожного викладача свій. Вивчення мови суто індивідуальний процес, комусь дається легше, комусь тяжче. Цей відгук носить виключно суб'єктивне враження, моє. За два місяці, від школи була організована екскурсія на яблучну ферму, ботанічний сад і планетарій. Це плюс. Які ще питання цікавлять??
-
celta.ilsc.com/free-english-classes/
-
безкоштовні курси. особисто не дзвонила і не дізнавалась усі деталі. кому потрібно-проше бардзо😉
-
📣📢📣CSAI запрошує українців отримати зимовий одяг! 🧣🧥🧦🧤 Це ще одна можливість отримати безкоштовно пальто, зимові штани, шапки, рукавиці тощо🏔 📍Захід відбудеться в суботу, 5 листопада, з 13:00 до 16:00 (або до закінчення запасів) у приміщенні Gérard-Loiselle організації ACHIM – 2381 rue De Biencourt 👉🏼В обмін на символічну суму 2$ кожна людина отримає великий мішок, який зможе наповнювати за своїм бажанням Будуть різні кіоски за віковими категоріями 👦🏼👦🏽👧🏽👧🏼 - 0-5 років (дівчатка/хлопчики) - Маленькі діти (дівчатка/хлопчики) - Підлітки (дівчата/хлопці) - Дорослі (жінки/чоловіки) 📊Ми обмежимося до однієї сумки на особу, але якщо батьки з’являться для своєї сім’ї з 4 або більше дітей, вони можуть отримати додаткову сумку за додаткові 2$😉 Розкажіть про це своїм знайомим, адже це чудова можливість 👍 🙋🏻♀️🙋🏻♂️Є питання? Тож, залишайте коментарі, або пишіть ✉️[email protected]🍀
-
🎊🥳🎉 CSAI запрошує українців у цю суботу на зустріч та пропонує прийняти участь у розіграші та мати можливість отримати квитки у Montréal Biodôme і аж ‼8⃣0⃣‼ осіб відвідає біодом 👏 ➡️А ще, як завджи, ігри для дітей 🎯🎭🎲 солодощі 🍩🍔🍰 та знайомства з численними організаціями! 🕐5 листопада, з 15.00 до 18.00 📍Чекаємо вас за адресою: À la station À Île-des-Sœurs, 201, rue Berlioz, Verdun, QC, H3E 1C1 🙋🏻♀️🙋🏻♂️Є питання? Тож, залишайте коментарі, або пишіть ✉️[email protected]🍀
-
Потрібні люди на працю в клінінгову компанию. Що робити: прибирання в клініках. Коли: денні і нічні зміни по 8 годин та 40 годин на тиждень. Графік варіюється. Розташування: Південний берег Монреалю. Заробітна плата: кожні 2 тижні (можна домовитися за раз на тиждень) + передоплата на перший час для українців. 17 долларів на годину. Зв'язок: +14389280444 (будь ласка! не дзвоніть одразу. Напишіть пару слів про себе на один з мессенджерів - вацап та телеграм). Вимоги: базова французька мова. Дякую за увагу.
-
якщо знайду ті,про які я казала-скину. але це не ті ж самі. ті курси безкоштовні,бо викладачі-початківці,яким потрібна практика у навчанні.
-
Я закінчила рівень 1, 2 ( в моїй школі вони були об'єднані). Мені перший час було важко, але потрібно відпустити ситуацію і намагатись зрозуміти і вивчити. В мене була дуже класна викладач, яка дуже хотіла , щоб ми навчилися... Якщо маєте змогу хоча б 30 хв позайматися дома , це вам допоможе, тому що в класі буває важко все зрозуміти
-
напишіть відгук тут. думаю,що всім цікаво😊
-
що за курс? я за ті безкоштовні не дізнавалась більш детально (мені години занять не пасували)