Український Монреаль
-
Доброго вечора. Будь ласка підкажіть хто відправляв авто до Канади з Європи? Дайте контакти того хто займається відправкою з портів Європи.
-
Чому україномовні? Треба дзвонити всім кого можете знайти, можливо хтось візьметься. Я лікаря собі а Лавалі знайшла.
-
То тільки балачка для електорату
-
Вище хлопець писав що йому потрібно наче. Вчора
-
А там дають авто для екзамену?
-
Також, хтось знає україномовних ортодонтів які працюють? У мене брекети, але з тих ортодонтів у яких била, ніхто не хоче братись тому що ставили в Україні
-
Віддаємо кухонну плиту з духовкою, все працює Може когось цікавить👀
-
іяк реагувати на таке?(
-
www.msn.com/en-ca/news/canada/legault-says-quebec-can-t-take-in-more-immigrants-after-feds-set-500k-target-by-2025/ar-AA13EVP0?cvid=f098b783fb7e482dd61ea70457c86227&ocid=winp2fptaskbarent
-
Пiдскажiть будь ласочка! Трохи бiльше мiсяця назад, подала заявку на вивчення французькоi. Заходжу в свiй кабинет, а там як було написано що заявка принята i все на тому i тиша,. Може хтось пiдскаже куди телефонувити, запитати на якiй там стадii, хоть коли приблизно ждати начало курсiв🤷♀️?
-
Добрий день! Шукаю кімнату/квартиру у Монреалі Є стабільна робота, тобто не буде проблем с оплатою Дякую!
-
Доброго дня! Чи хтось знає по якому номеру дзвонити щоб взяти машину в SAAQ для єкзамену з водіння?
-
Як на мене, то 16/год то грізними, за мінусом податків, якщо вирахувати, приблизно так виходить, якщо 380 це за 4 дні, за один день приблизно 95, за годину приблизно 12... Це моя така думка, можливо помиляюся🤷♀☺️
-
Треба міняти. Перездавати нічого не треба. Але вони мають зробити перерахунок, тобто або треба буде шось заплатити або вони вам повернуть трохи грошей. У мене було і те і інше
-
Доброго ранку! Підкажіть... При зміні провінції, водійські права потрібно змінювати? І особливо цікавить, зміна водійських прав з англомовної провінції на Квебекські. Як міняти? Перездавати? Чи діють "права" іншої провінції.?
-
Зрозумів
-
Тільки знайдеш хто його візьме
-
Привіт всім а можна бейл розірвати
-
По бажанню, заходьте у відео чат
-
Дякую)
29 Jan 2023, 07:13
30926/239815