Український Монреаль
-
@Ronin1d чув.
-
Приходь. Для тебе місце буде
-
Все таки смішно: комусь я злий дядько, а хтось пам’ятник хоче поставити поки я ще живий😂
-
Я вас почула, дякую.
-
Важко таких знайти. Якщо щось вишукане, звертайся до артистів не до любителів
-
Його і не буде. Час не поверну. Сталося то сталося. Вибачення не змінить нічого. Вимагати вибачення це спроба принизити співрозмовника. Мене достатньо вже намагались принизити чи росіяни від початку проживання в Канаді чи старші покоління українців для яких хлопець з Тернопільщини для них москаль тому що народився в союзі. Одне що ви досі не розумієте, ворогів треба поважати за відвертість а друзів боятись бо вони не завжди кажуть правду. Я вам відповів на коментар так як було написано. Вам написав як і треба. Сприймайте як хочете
-
Я роблю тату. Звертайся в пріви.
-
Співчуваю вам дуже і також розумію загальне обурення від вашого першого допису стосовно недоречності продовжувати життя під час війни. Ми покинули свої домівки в тому числі, щоб мати можливість жити свої життя і мати змогу допомагати своїй країні в той чи інший спосіб і там де це вийде продуктивніше. Болить у кожного, і на мою думку засуджувати чиєсь прагнення до підтримки свого життя не варто.
-
Цікаво. Але вибачення я не почула 🥺
-
Пані. У мене теж родина і відповідальність. Від минулого місяця кожна друга офіційна організація в діаспорі мене тримає за ворога #1. Це все тому що тут йде допомога новоприбулим у реальному часі. Тут є підтримка, поради та інформація. Тут є живе спілкування яким не може пишатись будь яка інша спільнота в Монреалі. Нам за це нічого немає окрім пекельної праці щоб вам було конфортно. Чи послав чи ні…🤷♂️ Ті хто мене вже знають вживу, знають що я ще вас не послав. Мене всі цінять за те що я простий як двері.
-
Я вибачилась за свої слова. В мене сьогодні тяжкий день, погані новини. Я не мала права це сюди виносити. Але, і мене теж не мали право посилати.
-
Ви знаєте , цей чат мені допоміг зрозуміти що я маю підтримувати свою країну розмовляючи на державній мові, давати добрий приклад оточуючим , ми повинні зберігати свою державність та традиції навіть закордоном ! А шашлик це лише змога объеднатись та провест гарно час , ми повинні триматися один одного
-
В Волмарті мають бути. В Волмарті в Кандіаку сьогодні розкривали повний ящик дитячого Тайленолу. Раз в них було, то може і біля вас в Волмарті буде. Ну і якшо критично, то поки читаєте в волк-іні чи в емердженсі, в черзі можна попросити Тайленолу дитині