Український Монреаль
-
На основі чого Ви зробили ці висновки?
-
Ось ви настільки ненавидите російську мову що навіть не можете собі уявити що є російські блогери які розповідають про CUAET і допомагають українцям.
-
Російський блогер, який розповідає про CUAET
-
Так, не знає
-
Тому що це російський блогер яка живе тут дуже давно і вона допомагає укранцям і також розповідає все про CUAET
-
Як я зрозумів що рекламувала людина з російським походженням то може вона не знає української? Але допомагає як може
-
Русофобія від російськомовних українців. Так буває. Бджоли проти отруєного меду. Російською і щиро - до свидания!
-
Ресурси українською
-
Якщо семінар українською мовою, то якого трясця його рекламують російською?
-
Питання мови стоïть не у цьому чату а взагалi в украïнськiй спiльнотi - цей чат просто ретранслюйе украïнськi настроï, i зараз вони такi що нам анi кацапська, анi кацари не потрiбнi. А якщо адмiн шось корисне там видалив то вiн поверне, не хвилюйтесь
-
Спілкування тільки українською
-
Зараз вас можуть заблокувати
-
Це закалот!
-
Так адмiни
-
Ви якщо відразу бачите що написано російським то відразу видаляєте і не вникаєте в суть. Ви видалили корисну інформацію для українців тільки тому що було російською мовою щось написано. Русофобія
-
Спочатку прочитайте про що людина написала,а потім видаляйте. Це россійський блогер яка дає інформацію для українців російською мовою і дуже багато допомагає. Я також для групи написала інформацію поруч українською
-
Не дуже розумію чому видалили посилання яке було з корисною інформацією про БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар з підготовки до теоретичного іспиту на канадські права. Там написано що вебінар буде українською мовою. Адміністратор, це вже перебір.
-
В мене ramq та від компанії страховка
-
Чи у нас страхування різне Чи лікар та фармацевт вруть
-
Мені антибіотики покрили лише частково, а стероїди 20% також.
29 Jan 2023, 07:13
31448/239848
10 minutes ago