Український Монреаль
-
Сходила блін в цей епікюр за гречкою Нагреблася усього що дешеве як в останній день Несла пакет , так нога сказала гуд бай Америка , підвернулася і із цим пакетом як бахнусь на асфальт Счесана рука, гуля та синець на коліні і дуже болить ступня збоку , добре що жахнулася поряд з клінікою мене загребли та льод приклали , хоч ступня не напухла Я блін переможець по життю
-
medstoyourhome.ca/products/polysporin-cr-15g
-
Ходу воровському) Треба дивитись в описі. Є відразу з податком. Транзакції по Алі всі проходять в Канаді
-
Сьогодні на парковці костко обікрали машину і не одну. Та, що біля нашої стояла, витащили ноут, речі, інструмент. Єдиний позитив, ті люди застраховані були. Якось їм то все повертатися грошима буде. В нашу машину не залізли, бо в нас стара. На парковці того костко, де ми були, камер спостереження нема. Будьте обережні.
-
Мастило
-
Як оформитеся до школи, то вам там дадуть відношення для проіздного і розкажуть, на яку станцію іхати, щоб його зробити
-
І ще ніколи не сваряться з місцевими поліціянтами. Сваритися і доказувати буде ваш lawyer в суді. Борони вас боже вийти до поліції з чимось що вони сприймуть за холодну зброю застрелять без роздумів у них саме таки інструкції, а якщо просто жорстоко відлупцюють то вам дуже повезло.
-
Півтора місяці
-
І у мене чекання все наче відправила і лита також чекаю чекаю
-
Я ходила тиждень тому в ту соціальну службу, де ми подавали. Там сказали, що від них то не залежить. Подзвонили в департамент. Працівник департаменту тоді сказала, що не бачить наших заявок ще. Чекати ще два тижні десь. А через кілька днів дочці подзвонили і прислали їй листа. А мого нема.