Український Монреаль
-
В Празі житло дорожче ніж у Монреалі :)
-
Я не сказала що завжди і все. На одну вакансію тут надіслала декілька днів тому, і вже отримала запрошення на інтерв‘ю.
-
Ну так швидка ж не для умов коли ти можеш сісти в таксі :)
-
125 швидка.
-
Це ваш особистий досвід :)
-
Тобто так, кава в кафе у Монреалі буде 85 крон замість 50, але ви і отримуєте набагато більше
-
Ще один доказ того, що в Канаді багато речей відбуваються дуже повільно. Сьогодні отримала імей з запрошенням на інтерв’ю від навчального центру, куди посилала резюме біля двох місяців тому. Мене вже і в тому місці немає…
-
А інші індекси абсолютні.
-
Local purchasing power це сума усіх значень із поправкою на рівні зарплатні.
-
А по-другому ніяк.. На візу довго чекати.. Наприклад ми виїзджали дійсно під обстрілами, але шлях до Канади вийшов довгим І сидимо в Польщі
-
ну особисто для мене, і для багатьох - в Канаді можна працювати на англійскій мові, европа (особливо після брексіту) загубила це право. Европі частенько в очі попадайе дешевий путінський газ - що відбивайе бажання там працювати та сплачувати податки
-
Порівняння з якою країною?
-
Ця програма CUEAT була для того, щоб українці могли виїхати із охопленої війною країни до Канади, звісно що вона не для "не можу обрати чи у Монреалі краще ніж в Амстердамчику" :)
-
Тобто якщо ви когось мочканули, відразу дзвоніть Солу.