Український Монреаль
-
No matter what weapon is used in self-defence, it must only be used to defend oneself against a very severe and probable threat. This is not just exclusive to firearms and does apply to other forms of weapons such as knives or baseball bats. If an individual has used a weapon or firearm in an attempt to defend themselves against their attacker, they must inform their defence lawyer as soon as possible. Not disclosing this now could significantly affect the outcome of their investigation and could lead to an assault, murder, or manslaughter charge.
-
Так
-
А також чула , зо якщо крадія покусає ваша собака на вашій території То ви також нестимете відповідальність Бред
-
2 на місяць, не футбанки тільки а фудбанки, ви ж не за ступнями приходите)))
-
Плюс ще мені здається , що треба довести що він хотів вас вбити . А не просто щось вкрасти
-
Ще пройдете косо повз якусь хату на Вестмаунті.
-
Я нагадаю що ми взагалі-то маргіналізована частка населення на пташиних правах, так що скоріше по нам будуть гатити, а не ми по людям :)
-
Я ще не в Канаді Це хенд?
-
ооо, то це не США, як шкода...
-
34.(1) A person is not guilty of an offence if (a) they believe on reasonable grounds that force is being used against them or another person or that a threat of force is being made against them or another person;
-
Всі у рамках розумного. Грубо кажучи, якщо до вас заліз крадій і ви відразу його жмихнули із дробовика, треба буде доводити що це був єдиний варіант, що вже складніше у суді.
-
Магазини Renaissance в місті знаходили?
-
jlac.emsb.qc.ca/jlaec/programs/english
-
А мене цікавить чи є сайти,чи додатки (окрім маркет плейсу) Де можна купити б/в речі і тд?
-
Хто знає де можна на курси з Англійської мови записатися ?
-
Швидка - "таксі", лише довезти до госпіталю. Приблизно $150, вони там кілометраж беруть до уваги.
-
Дивне питання, але тут хтось колись викликав швидку, чи ходили до лікаря? Що тут по цінам?