Український Монреаль
-
Цю впевненість теж можна поставити під сумнів...
-
I з моïми дiтьми
-
Бо я вже майже півроку з ним спілкуюсь
-
Бо я таке рідко бачу за роки волонтерки, якщо чесно.
-
Звідки стільки недовіри до співвітчизників? Ви можете мати неповну інформацію про об'єкт дослідження.
-
За Рєзнікова менше знаю, але для мене багато значить хоча б те, що всі солдати Буданова завжди про нього говорять із повагою і пишаються із ним працювати.
-
І Резніков. А Єрмака треба ставити на детектор брехні.
-
Думаю йе багато речей за якi я б особисто зараз поважав Зеленського, окрiм цьоï, що вiн не втiк, це якби його обовйязок
-
Не пизди))
-
Інші нафіг
-
Буданов і Залужний ок.
-
Щоб у тих майбутнє було.
-
Вони ж заради них і пішли.
-
В мене у друзів в ЗСУ теж у всіх діти :)
-
В мене тройе дiтей
-
Зеленський: *не втiк. Люди: ти ж наш герой!!!
-
Ну знаєте, я б посперечався, все одно вклад особисто Зеленського досить значний, він зробив дві головні речі: 1. Не втік в перші дні війни, коли дійсно здавалось усім що все безнадійно. Якби він втік, то було б усе. 2. Коли зібрав потужну коаліцію у світі проти рф і дійсно, можливо як артист, але сміливо і рішуче виступав усюди де міг. Хоча я розумію Ваш скептицизм, але сподіваюсь що війна змінить свідомість і відношення до корупції в Україні. Тим паче коли захід виділить гроші на відбудову, то вони все мають проконтролювати як ніхто.
-
Щоб прямо стимулювати - придеться дуже багато грошей вливати, от прям дуже, i на постояннiй основi, а росiян в цiлому нема культури виробнитства, а зараз все стане ще гiрше