Український Монреаль
-
тоді має сенс з Європи везти)
-
томфорд тут від 100 кадів і до 500 десь +- Але є дешевші бренди
-
дуже залежить від того, які саме парфуми вам потрібні
-
На мій погляд, тут усе дорожче
-
♈️ Овен 1 листопада. ✨ Запам'ятай: ти не дивний, ти особливий. ♉️ Телець 1 листопада. ✨ З вас вийде гарна пара, спробуй. ♊️ Близнюки 1 листопада. ✨ Ти сьогодні отримаєш дуже важливий досвід. ♋️ Рак 1 листопада. ✨ ПЕРЕХОДЬ НА СТОРОНУ ДОБРА! ♌️ Лев 1 листопада. ✨ АААААААААААААААААААА. ЧОМУ ЗНОВУ НУДНИЙ ДЕНЬ? ♍️ Діва 1 листопада. ✨ ЗНАЙДИ ТОГО, ЧИЇ ГРОШІ МОЖНА ВИТРАТИТИ! ♎️ Терези 1 листопада. ✨ Дружити гаразд, але закохуватися тебе ніхто не примушував! :/ ♏️ Скорпіон 1 листопада. ✨ Не бійся впасти. Пробуй щось нове! ♐️ Стрілець 1 листопада. ✨ Ти + Рак = звучить дивно, але раптом? ♑️ Козеріг 1 листопада. ✨ Не ускладнюй своє життя, будь розумником. ♒️ Водолій 1 листопада. ✨ День буде точно кращим, ніж учора. Не втрачай час, насолоджуйся! ♓️ Риби 1 листопада. ✨ Між "ні" та "так", вибір — тільки "так". 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Скажу за дитину-по ідеї, вже з 4 років може йти в школу, але я не пам’ятаю, чи візьмуть вже, чи треба буде чекати початку наступного шкільного року. Можливо, варто було б трохи почекати і за той час підзбирати грошей і підівчити франц, щоб по прильоту не шукати няню, а плюс мінус зразу віддати дитину в школу
-
Можливо краще спробуйте пошукати сім’ю, яка вас прийме на місяць хоча б) щоб без стресу у вас було де жити і займатися спочатку документами, потім житлом і роботою. В готель 95% Вас поселять, тим паче одну з дитиною. Але щоб потім якщо що було де жити, якщо не встигнете квартиру знайти. І одразу як оформите сін і банк карту, подайтеся на допомогу федеральну, адже за квартиру як правило просять одразу мінімум за 2 місяці) до речі можете і на провінційну, якщо перший час не будете працювати. Успіхів )
-
1. Садки дорогі, є субсидовані за 8 cad в день, але я не знаю наскільки легко туди попасти, може хтось підкаже. 2. Ви питаєте чи реально знайти роботу парт тайм? Якщо це, то реально) 3. Не має єдиних умов для всіх, є федеральні, є провінційні програми, все залежить від віку, спеціальності, знання мови і тд. 4. Є, місяць-два потрібно буде чекати щоб на них попасти. Є фул і парт тайм, за них платять стипендію. Але я чесно важко уявляю як ви одна з дитиною зможете навчання суміщати з роботою. Це дійсно буде важко. 5. До двох тижнів можуть поселить, і скоріш за все поселять, але 100% гарантії ніхто не дасть, бо може не бути місць наприклад. Але все одно два тижні це мало щоб знайти житло без кредитної історії, роботу і тд.
-
Доброго дня. Можливо було питання ... ну досі якось не зрозуміло. 1. Чи є проблема з садочками? В грудні дитині 4 роки. 2. Їду з дитиною сама, батько в ЗСУ. Боюсь що знайду лише роботу парт тайм. Реально? 3Які умови подаччі на пр через квебек? 4. Чи є безкоштовні курси француз.? 5 чи є поселення на пару тижнів по прильоту, як в манітобі?
-
Кожному своє) У нас по селах часто проводять обряд, коли чи весною чи літом збираються рідня померлого на кладовищі. Чистять могилку, сідають біля могилки за стіл, і п‘ють та їдять за упокой помершого. Також наливають чарку та ставлять на могилу. Прийнято поминати тільки хороше, і бажати покою в потойбіччі. Після цього кладуть солодощі на могилу (щоби мертвий спробуав їх на тому світі), а діти бігають та збирають після того як всі йдуть. Діти. Одні бігають по кладовищу та збирають цукерки. Коли я це розповів знайомій з Мексики (!) у неї трохи очі повилазили)