Український Монреаль
-
Кожному своє) У нас по селах часто проводять обряд, коли чи весною чи літом збираються рідня померлого на кладовищі. Чистять могилку, сідають біля могилки за стіл, і п‘ють та їдять за упокой помершого. Також наливають чарку та ставлять на могилу. Прийнято поминати тільки хороше, і бажати покою в потойбіччі. Після цього кладуть солодощі на могилу (щоби мертвий спробуав їх на тому світі), а діти бігають та збирають після того як всі йдуть. Діти. Одні бігають по кладовищу та збирають цукерки. Коли я це розповів знайомій з Мексики (!) у неї трохи очі повилазили)
-
🌻 Дорогі друзі, 📣 Юридична фірма Guzun and Associates, Lawyers, прагнучи допомогти новоприбулим до Канади, пропонує безкоштовні юридичні консультації. Консультації проводитимуться у формі відкритих зустрічей щосереди у нашому центрі, за адресою 5219, chemin de la Côte-des-Neiges, Montreal, Quebec, з 15:00 до 17:00. ❓ Щотижня консультації будуть присвячені певній темі. Запитання та відповіді можуть бути англійською, французькою, румунською, іспанською або російською мовами. ❗ Перша зустріч відбудеться у наступну середу, 2 листопада, тема - "Житловий закон", де ви зможіте задати всі задати свої запитання. ❗Реєстрація обов'язкова за посиланням docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexBHk-AL26jhay2baPw0QXXtYozhNOYsk1PH81tQWqFuduIQ/viewform?usp=sharing Ми також запрошуємо вас відвідати сторінку Guzun and Associates, Lawyers у Facebook, де ви знайдете відповіді на багато ваших запитань. www.facebook.com/GuzunPortal www.facebook.com/GuzunAndAssociatesLawyers www.facebook.com/profile.php?id=100063638673726 www.facebook.com/GuzunPortal www.facebook.com/GuzunAndAssociatesLawyers www.facebook.com/profile.php?id=100063638673726 〰️〰️〰️〰️〰️ 🌻 Cheres amies, 📣 Le bureau d'avocats Guzun and Associates, Lawyers, dans le but d'aider les nouveaux arrivants du Canada, offre des consultations juridiques gratuites. Les consultations seront données sous forme de rencontres à porte ouverte chaque mercredi au 5219, chemin de la Côte-des-Neiges, Montréal, Québec, H3T 1Y1 de 15h00 à 17h00. Les questions et les réponses peuvent avoir lieu en anglais, français, roumain, espagnol ou russe. ❓ Chaque semaine, les consultations viseront un sujet concret. Mercredi prochain, le 2 novembre 2022, c'est le droit du logement au Québec. Nous vous invitons à vous inscrire en avance afin de réserver votre place et d'indiquer vos questions. ❗Nous vous invitons également à consulter la page Facebook de Guzun and Associates, Lawyers où vous trouverez la réponse à plusieurs questions.
-
Шо ти псіхуєш😂
-
Дана
-
Як новорічні набори вдома)
-
Слухайте, я в захваті від свята! Раніше не любила, а тепер розумію, шо просто не вміла його відмічати. У день мертвих я себе відчувала такою живою 😁 було весело. Діти правда принесли разом близько 8 кг конХвет, це мінус 🤣
-
Не, звiсно що це трагедiя, але як йе
-
Набагато приємніші через біженців від війни?)
-
Як ця статистика збирається цікаво. У кого яка мова стоїть в операційній системі смартфонів? Ні мабуть настройки телеграм. Цікаво цікаво. Статистика наука надзвичайно точна хоч має справу з великими цифрами. Ну от вам і картина маслом. І це в мене ще English стоїть ;)
-
Манiтоба +100.000
-
Зараз у альбертi та ванкуверi по пiв мiльйона, я впевнений
-
Це 2016, зараз цифри набагато прийемнiщi
-
В Саскачевані навіть мову не факт що треба вчити, поселився серед наших і все.
-
Так що Кебек не найкращий для українців :)