Український Монреаль
-
CSAI завтра також буде записувати на францізасьон для новачків на зимню сесію на часткову зайнятість.
-
дякую
-
дякую
-
Зверніться до Artem
-
Blue Cross, Sunlife & Manulife ок.
-
Привіт, хтось користувався Blue Cross Quebec страхуванням? Чи може хтось порадить якусь приватну компанію потрібно додаткове страхування для мами та дитини. Поки чекаємо на картки хотілось би для усієї родини також шось обрати, на всяк випадок😅
-
Привіт. Мій номер 514 -409-5544. Будете мати як дзвоніть буду рада знайомству.
-
Чудова ініціатива, але будьте обережні бо в метро та на автобусних стоянках неможна клеїти постери.
-
Ласкаво просимо в Монреаль, ми сусіди по району )
-
Привіт. Недавно приїхала в Монреаль, живу в районі Ласаль. Шукаю на перший час будь яку роботу, англійська А1-А2, французька 0 . Також, можливо, є тут поряд теж, які недавно приїхали і хотіли би спілкуватись. Буду рада і вдячна вашим повідомленням.
-
Вооооооо! 🎃🕷️🕸️ 👻 З нагоди Хелловіна СSAI дарує квитки у Montréal Biodôme! 👏 🦹🏻♀️🦸♂️🧙🏼🦹🏾♂️ 40 щасливчиків зможуть познайомитися з рослинами і тваринами з п’яти екосистем американського континенту🦩🌿🐿️🍀🦜🎋 Відвідати Montréal Biodôme ви зможете у будь-яку дату і будь-який час 😉 Тож, перші 8 учасників, які зареєструються за посиланням - отримають квитки 🎫 🎟️ 🎫 👀 Кожен квиток на 5 персон, тому запрошуйте друзів і насолоджуйтесь визначною пам’яткою Монреаля! 🇨🇦 Веселого вам Хелловіну! 🎃 🎃 🎃 🙋🏻♀️🙋🏻♂️Є питання? Тож, залишайте коментарі, або пишіть ✉️kristina@centrecsai.org🍀 👉 Реєстрація за посиланням 👉 www.eventbrite.ca/e/visite-du-biodome-de-montreal-montreal-biodome-tickets-457302864177
-
Laval
-
Та дякую вам, що організовуєте таке
-
Дуже дякую вам! 🙏🇺🇦
-
Окей, на здибанку хотів взяти… але не буду))
-
не, не вмреш. скоріше може бути на смак не добре, но прям якихось диких токсинів там не має бути
-
Я не вмру якщо вип’ю прострочений сідр і пиво? Ще єтажерку примутив
-
Дякую
-
Poparide
-
Десь так. Останнього року ми ходили було вже темно.
29 Jan 2023, 07:13
32086/239620
2 minutes ago