Український Монреаль
-
Ааа, Ваш товариш не з Канади літав?
-
З Вашого питання виходило мов як товариш літав за все включено за 10 днів за таку ціну, якщо квитки тільки коштують стільки)
-
І чи є в Канаді турагенства типу як в Україні
-
Порівняйте тур в Єгипет з України і просто квитки в Єгипет) ну вже нема нічого порівнювати
-
Сенс питання був у тому, чи можливо відпочити не так дорого, якщо ти живеш в Канаді Домінікана / Гаваї / Мексика і тп Не за всі гроші світу
-
Так а який сенс порівнювати тур і з окремими квитками на літак? Тур - це може бути чартер, може бути заздалегідь викуплені квитки агентством і тд
-
В мене питання А люди в Канаді взагалі літають кудись відпочивати? В мене товариш літав в Домінікану за 2000 € на 10 днів (летіти 12 годин) тур все включено А з Монреалю в Пунта Кану тільки квитки на одного туди-назад 2000 $ показує на Air Canada Чи я чогось не розумію?
-
Може і так, про те що приписують до певної локації я теж тільки чув, фуд банками не користувався. Якщо у вас є час я би порадив самостійно сходити. Це було б ефективніше всього
-
Дякую,просто чула,що можна заплатити від 5 до 50 дол в будь-якому районі
-
Якщо я правильно розумію, то вам треба хоч так хоч так іти до найближчого, бо вони обслуговують людей які живуть поряд. Якщо я не правий, нехай мене проправлять
-
Добрий вечір,друзі,порадьте хороші футбанки,кажуть є за гроші до 50 доларів
-
Ага. Потім ще зачинять
-
йо прошу локейшн такого магазу! бо в інтернеті находив неміроф тік аж в ванкувері
-
З під каси дістала бутэй?
-
По немиріфф треба в Онтаріо їхати
-
Там не продають. Тільки пиво та вино.
-
Серйозно? В Епікурі бачив немиріфф з перцем
-
Мабуть можна і так і так , на українських вечірках алко завжди мало, якщо все так як в Україні буде)))
-
Оковиту мало хто пам’ятає
-
Я так бачу, що ти рідко на люди виходиш🤣
29 Jan 2023, 07:13
32271/239164
20 minutes ago