Український Монреаль
-
Я перепрошую, але спочатку була ненависть до україномовних, до хохлів, чи бандерівців. І не тільки з-за поребрика. Тому наше несприйняття всього російського тепер цілком органічне і виправдане. Скільки ще є російськомовних, які Бандеру фашистом називають. Як і "западенців ". Хоч особисто я нічого не маю проти тих, хто говорить російською, але не підтримує війну, не обзиваю їх. Та чути цю мову від українців не хочу.
-
І там буде голос Люсі? 🤣
-
♈️ Овен 30 жовтня. ✨ Частіше хвали себе, тобі цього бракує. ♉️ Телець 30 жовтня. ✨ Вчись радіти за успіхи близьких. Заздрість — дуже погана риса. ♊️ Близнюки 30 жовтня. ✨ Міні-депресняк намічається, обережно. ♋️ Рак 30 жовтня. ✨ Ти сьогодні не Рак, а сопливий Плак-Плак. ♌️ Лев 30 жовтня. ✨ Більше, ніж на дружбу, не розраховуй. ♍️ Діва 30 жовтня. ✨ Навіщо тобі стосунки? Потрібні гроші. ♎️ Терези 30 жовтня. ✨ Проведи день разом із Водолієм. ♏️ Скорпіон 30 жовтня. ✨ На цей знак не діють натяки. Скажіть все прямо! ♐️ Стрілець 30 жовтня. ✨ Ти молодий, а мислиш як старпер. ♑️ Козеріг 30 жовтня. ✨ ТЕБЕ ХОЧУТЬ ЗАДУШИТИ... В ОБІЙМАХ! ♒️ Водолій 30 жовтня. ✨ Нехай ви різні, але поспілкуйся з Овном. ♓️ Риби 30 жовтня. ✨ Поки Рачок у соплях, у тебе чудовий день. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Залежить якої конфесії
-
Тобі не місце в цьому чаті. Одне єдине правило і ти порушуєш. Це зневага до всього чату. Роби висновки для себе в особистому. Мені байдуже чи ти розумний чи ні. Такі особи які чухають на єлементарне правило спілкування в спільноті, не варті уваги.
-
Хочете мовний срач — в мене якраз у хлопців є чмоня полонений, але це до Куп‘янську їхати :)
-
А то балакати всі можемо :)
-
Все, і ніякого тут більше мовного срача, бо буду всіх банити якщо не покажете що ви всі сьогодні зробили для ЗСУ :)
-
Дивіться свої умови. Тут майже у будь-якому випадку доведеться здавати французьку.
-
Тепер мені поясни порушення
-
В якому форматі?