Український Монреаль
-
Народ, припиняйте :)
-
І не кажіть :)
-
Це дуже залежить від відстані і трафіку. Монреаль велике місто. Розраховуєте доларів на 60 мінімум, а може і 100. Uber коштує менші гроші. Є купа автобусів Google вам допоможе визначитися з тим як їхати. Якщо крайня потреба пишіть тут на форумі чи фб, може хтось підвезе.
-
1) Доки кацапи не влізли, жодних прильотів не було десятки років. 2) Запитайте в терористів, чому прилітало по мирняку. Вони вам казочку на ніч про злобних Азовців та звірячих ЗСУ наплетуть, а ви, заспокоєні, з ватою у вухах ляжете спати. 3) "дамбілі бамбас" -- ви своїм дебілам у кацапії розповідайте; тільки на кацапську перейдіть, бо ще не зрозуміють.
-
Думайте собі що хочете, мені наприклад однаково. Я не мільйон долярів щоб усім сподобатися і ніколи не мав такої мети. І ваше місто не єдине в Україні, і я так розумію не найбільше ;) А будь яке велике місто є мультікультурним, тим більше з таким бекграундом як у нас. На мою думку перекладачі серіалу Альф чи Кузьма Скрябін зробили для українізації більше ніж усі ці завивання в фейсбуці та інших площадках. А мову сусідньої держави, тим більше ворога треба знати, це лише надає нам перевагу, бо ми їх чудово розуміємо а вони нас ні. Чи ви може сподіваєтесь що росія кудись зникне? Навіть зараз ми перекачуємо їх газ та нафту до Європи і я знаю що існують багато інших спільних проектів як з боку України так і з боку Канади.
-
Ви вже тут були місяць назад
-
А це ж Монреаль, а я у Києві. Росіяни зруйнували будівлю ДТЄК. Вибух був такий, що навіть у метро Університет біля коліі було чутно. Потім зруйнували ще будівлю. Ій 120 років було. Росіяни то не люди. Нищать енергетичну систему. Іх у світі і поважати навіть не будуть.
-
Я розумію Ваш біль ❤️ Але мій досвід говорить про те, що не мова вбиває людей. Звичайних людей вбивають психічно хворі або залежні політики і військові, які віддають накази. Є, звичайно, ті, хто ці накази виконує. Але це вже питання рівня свідомости кожної людини окремо. А я бачила багато хороших людей, незалежно від походження і мови, які просто допомагають - щиро і безкорисно. Я виходжу з дискусії, бо кожний має свій досвід, а тому залишиться при своєму. Дуже хочеться, щоб у 21 сторіччі, у столітті індивідуальних енергій, люди навчилися цінувати життя кожної живої істоти. Не знаю, як надовго я затримаюся в Монреалі, але буду дуже рада новим знайомствам і можливости поспілкуватися. Гарної всім неділі 🌷
-
І полякі живуть на Украіні , та багато меншин існує. Вони не усі знают украінську мову. Якось живуть. Мова вона для чого існує - для спілкування. Для потреб. Якщо іі не знають - то як можна у суспільстві існувати. Багато хто і до Англіі виіджає не знаючи англійськоі. А як вони почувають себе за кордоном. То страшний сон.